Dator > hur man bränner en online video till en DVD

 • hur man bränner en online video till en DVD


 • Du kan bränna online video till DVD-skivor med hjälp av fri programvara och tjänster tillgängliga på Internet. Bränna till en DVD ger dig friheten att njuta av videor på en stor TV, eller titta på dem utan att behöva förlita sig på en Internet-anslutning. Det finns två huvudsakliga steg i brinnande online video till en DVD, nämligen att ladda ner videon med gratis online konvertering verktyg och bränna videofilen på en DVD

  Du behöver:. .
  Computer
  Internet-anslutning.
  DVD-brännare.
  Tomma DVD.


  1.
  Leta reda på online video du vill bränna till en DVD. Kopiera URL för video, och i vissa webbplatser såsom YouTube, visas URL i en ruta bredvid skärmen-space för videon. För andra webbplatser kan du helt enkelt kopiera hela texten från toppen av din webbläsare, som filmen laddas.
  2.
  Gå till http://vixy. net, en gratis online FLV konverterare. Online video strömmas som Flash Video (FLV) och måste konverteras till mer konventionella format, såsom AVI, MOV eller MP4, innan de bränns till en DVD. Klistra in den kopierade webbadressen i ledig text-rutan i Vixy webbplatsens startsida och väljer önskat filformat från rullgardinsmenyn.
  3.
  Hämta konverterade video till hårddisken. Efter Vixy gratis onlinetjänst konverterar videon, kommer du att meddelas och uppmanad att hämta filen och spara den till disk. Ange var du vill spara och fortsätta.
  4.
  Sätt in en tom DVD, starta en DVD-bränning, såsom FlashOnTV, och vänta på att gränssnittet att ladda. I huvudfönstret i ansökan, klicka på "Lägg till" knappen för att göra en lista över de videoklipp du vill bränna till DVD. När du har lagt till alla videoklipp kan du flytta enskilda poster upp eller ner i listan och DVD kommer att brännas i enlighet därmed.
  5.
  Klicka på "Nästa". I detta skede ansökan kommer att konvertera alla videor till DVD-format. Beroende på programvara typ, kan du eller kanske inte kan se framsteg. För FlashOnTV, kommer du att se en statusrad för varje video som den håller på att omvandlas.
  6.
  Skapa DVD-meny, vilket gör att du kan navigera genom innehållet i DVD när spelas på en vanlig DVD-spelare (en som inte är ansluten till en dator). Du kan välja mellan olika meny mallar och väljer att visa en skärm-shot för varje video, med en medföljande text. När menyn är stängd, klicka på "Nästa".
  7.
  Konfigurera inställningar och bränna DVD. Beroende på programvaran kan du bli ombedd att välja värden för olika parametrar, det vanligaste är "TV-standard", som hänvisar till antingen NTSC eller PAL, och "Bildförhållande", som hänvisar till antingen widescreen eller konventionell display. De flesta brännarprogram kan du även koppla till en etikett till DVD, och välja mellan olika brinnande motorer (om det finns fler än en).
  8.
  sätta in den brända DVD till en DVD-spelare och kolla.

  tips och varningar


 • Du kan använda den Vixy plats för att konvertera online video för enheter som iPod och PSP. Helt enkelt konvertera format och ladda ner till din bärbara enhet.
 • inte ladda ner filmer utan uttryckligt tillstånd från författaren till innehållet.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man uppgraderar en hk m9250f grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar en SonicWALL pro2040
 • Hur konvertera FAT 32 till en ntsf extern hårddisk
 • hur man bygger en budget dator för Linux
 • hur man använder wikipedia på tända
 • hur du omdirigerar ett utbyte till en ny IP-adress
 • Hur du tar isär en Dell Inspiron 1501 laptop
 • hur rensa din hårddisk gratis
 • hur man öppnar en HP Pavilion 6638 fall
 • Hur konvertera ett USB-minne
 • hur man installerar en ny leverans datorkraft