Dator > hur du ansluter en trådlös skrivare med Bluetooth

 • hur du ansluter en trådlös skrivare med Bluetooth


 • De dagar för att behöva använda en USB-kabel för att skriva ut är över sedan införandet av Bluetooth-tekniken på 1990-talet. Sedan dess har Bluetooth blivit en standard i flesta datorer och skrivare. En Bluetooth-skrivare är en produktiv lösning för ett hemmakontor eller bara ett hem i allmänhet. Med dessa praktiska små prylar, kan du skriva ut från din bärbara dator i vardagsrummet till kontoret skrivare på några sekunder via ditt trådlösa Internetanslutning. En trådlös skrivare är enkel att ställa upp om du har rätt verktyg och rätt utrustning för att komma igång.

  Du behöver:
  Bluetooth skrivarprogramvara
  . Bläckpatron.


  1.
  Öppna din DVD-facket på datorn och sätt den programvara skiva som medföljde Bluetooth-skrivare. Stäng dvd-facket och att programvaran kan starta upp installationssystemet prompten. Klicka igenom menyerna tills du har installerat alla nödvändiga program.
  2.
  Klicka på "Start"-menyn i det nedre vänstra skärmen och klicka på "Stäng Den här datorn. " I nästa fönster väljer du "Starta om. "
  3.
  Låt datorn starta om och låt den starta helt.
  4.
  Klicka på" Start "-menyn från skrivbordet . Rulla över till där du ser "Control Panel". Dubbelklicka på ikonen och vänta på fönstret för att dyka upp.
  5.
  Klicka på "Lägg till en skrivare. " Låt fönster dyker upp och klicka sedan på "guiden Lägg till skrivare"-ikonen. I nästa fönster, välj "Lägg till en nätverksskrivare, trådlös skrivare eller Bluetooth-skrivare. "
  6.
  Klicka på din skrivare från skrivare som visas i fönstret. Skrivarna kommer att räknas upp under sina varumärken. Till exempel, om du har en Dell-skrivare, kommer skrivaren visas som "Dell Printer".
  7.
  Sätt din trådlösa skrivare programvara skiva i DVD-facket på din dator om du behöver uppdatera någon mjukvara drivrutiner. Ett litet fönster kommer att dyka upp som ber dig att uppdatera din skrivardrivrutiner om att åtgärder behövs.
  8.
  Klicka på "Installera" i fönstret som dyker upp och så att programvaran kan lasta på skrivaren. Ett litet fönster kommer att dyka upp så att du kan lägga till ett användarnamn och lösenord till din skrivare. Detta kommer att förhindra oönskade dokument skrivs ut om du inte har ett säkert nätverk.
  9.
  Dubbelklicka på skrivarens programvara ikonen på datorns skrivbord. Detta kommer att märkas enligt märket. Till exempel, om du har en Dell-skrivare, kommer det att finnas en ikon som lyder, "Dell Printer Software" eller något liknande. Klicka på "Verktyg" fliken och klicka sedan på "Testsida". Detta bör skriva en testsida för att visa att du har anslutit skrivaren korrekt.
  10.
  Låt dokument ut från den trådlösa skrivaren. Skanna dokumentet för eventuella felaktigheter eller färgvariationer. Om det finns färger, gå tillbaka till din skrivare programvara ikon och dubbelklicka på den. Från "Verktyg"-menyn, kommer du att kunna rengöra din skrivare huvuden. Klicka på fliken som heter "Clean skrivaren huvuden. "

  Tips och varningar


 • Kontrollera att du har tillräckligt bläck innan du skriver ut för första gången.
 • Använd endast patroner från samma företag som din skrivare. Om du har en Lexmark skrivare bara köpa Lexmark skrivare patroner.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du aktiverar pekplattan på min laptop

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera ljud till mp3 mac
 • Hur får jag tillbaka en hårddisk?
 • hur du ansluter en Samsung dator
 • hur radera förändringar bios
 • hur man bygger pc säkerhet
 • hur man installerar minne på en Acer Aspire 4315
 • Vilka är komponenterna i en CD-ROM-enhet?
 • felsökning av en HP Photosmart 320 kamera
 • hur man formatera om och rensa min hårddisk
 • Ta bort en brevlåda i Exchange 2003