Dator > alternativ för AT & T Wireless internet

 • alternativ för AT & T Wireless internet


 • Du behöver:
  mål
  . Stjärnskruvmejsel.
  CPU.
  Kylflänsen fläkten.
  Moderkort.
  RAM.
  Grafikkortet.
  Hårddisk.
  DVD-enhet.

  AT T Wireless är ledande inom mobil kommunikation. Transportören erbjuder konsumenterna en mängd olika sätt att hålla kontakten på resande fot, inklusive flera lösningar för trådlöst Internet. AT T använder sina 3G och EDGE att ansluta dig till Internet, som ger hastigheter som liknar ett hem bredband. Medan snabbhet och tillgänglighet är beroende av AT T: s täckning, inte transportören erbjuda service på många marknader.

  USB-anslutning kort

  AT T erbjuder flera olika USB-anslutning kort. Medan de har små variationer-mest kosmetiska-alla av dem utföra liknande funktioner och verkar i samma sätt. Anslutningen kortet är en kompakt modem med en kontakt som är utformad för att passa in i datorns USB-port. Alla anslutningen kort som AT T erbjuder är Plug and Play, vilket innebär att inga disk eller programvara behöver laddas. Sätt bara in kortet i en tillgänglig port och installationen körs automatiskt. Varje USB-kort har ett laddningsbart litium inuti ion-batteri och kan laddas med en medföljande USB-kabeln från datorn. Många av USB-kort är billiga eller till och med gratis med en ny AT T avtal. Data planer finns i flera alternativ, och beräknas med hur många gigabyte data som används i varje månatlig faktura cykel.

  Netbooks

  En netbook är i huvudsak en miniatyr laptop. AT T har flera netbook val, alla som väger under tre pounds med en skärmstorlek på cirka tio inches. En netbook är en logisk val om du behöver både trådlös uppkoppling och en enhet i kontakt med. Netbooks har AT T: s Data Connect inbyggd i enheten, vilket ger dig möjligheten att ansluta till Internet utan kablar där AT T 3G-täckning finns. De flesta också har Wi Fi-funktioner. Netbooks kräver att du prenumerera på en AT T Connect Data plan, men med ett nytt kontrakt kan köpas för en bråkdel av priset för en vanlig bärbar dator.

  Internetdelning

  Du kanske har redan en AT T telefon och vill ansluta till Internet utan att köpa ytterligare maskinvara eller lägga ytterligare en rad med service på ditt konto. AT T har tjudra planer finns, så att du kan använda din kompatibla telefon som ett modem för att ansluta till Internet. Kunder som vill tjudra behöver AT T: s tjudra plan, som kan läggas till som en funktion till din nuvarande månatliga minut plan. När tillräckligt planen har lagts till ditt konto, helt enkelt ladda ner mjukvaran Connection Manager från AT T: s hemsida, sedan ansluta telefonen till din bärbara dator via Bluetooth eller en USB-kabel. Du kommer att kunna ansluta till Internet överallt där AT T har 3G-täckning. Inte alla enheter är kapabla att tjudra dock men AT T kommer att ge dig en lista över kompatibla telefoner.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Hur du använder Systemåterställning på en Compaq V5000

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en extern grafikkort för en bärbar dator
 • hur man får mer volym ur ljudkortet i Compaq Presario 5000
 • hur du installerar ett modem kort
 • Hur man laddar ner böcker till ett SD-kort i tända
 • hur man byter toner i ett Brother MFC-8220
 • hur man ansluter en takt datalogger till en dator
 • hur till låsa upp den använda Dell-dator som jag köpt
 • hur man öppnar en HP Pavilion 6638 fall
 • historia mikrodatorer
 • Hur konvertera ljud till mp3 mac