Dator > väljer den bästa cpu för videoredigering

 • väljer den bästa cpu för videoredigering


 • Den teknik som krävs för att genomföra professionella videoredigering har minskat i pris till en punkt där den genomsnittliga datoranvändare har råd programvaran och centrala enheter bearbetning, eller CPU: er, som krävs för att redigera video i hemmet. Om du ska redigera videor på din dator, måste du välja den bästa processorn att installera. Även icke-optimerade processorer kommer fortfarande att kunna bedriva en del videoredigering, kommer de inte så lyhörd eller exakt som datorns processorer som är konstruerade för att klara uppgiften.

  välja en CPU Brand

  Vid valet av en CPU varumärke som en gång var i första hand en personlig preferens baseras på erfarenhet. . Sedan på Nov 17, 2008, började Intel utbyggnaden av sin nya Core familj av datorprocessorer med införandet av Core i7, och nya dörrar öppnas för videoredigerare som vill köra sin tuffaste projekt genom sina hemdatorer. I3, i5 och i7 processorer har flera CPU-kärnor och Intel utvecklat Hyper-Threading-teknik, vilket ger dem möjlighet att bedriva betydligt mer parallella processer än äldre datorchips kunde klara av. Om du planerar att genomföra redigering parti video var i7 processorn som utformats speciellt för att stödja denna uppgift.

  Plocka CPU Speed

  Om du bara vill redigera familj videor och inte köra dagligen videoredigering parallellt med andra datoranvändande , sedan en vanlig dator processor kan du köpa från hyllan kommer att klara uppdraget på ett tillfredsställande sätt. Om du ska göra en betydande videoredigering, dock, att välja en processor med en hastighet på 3,0 GHz eller snabbare kan garantera att din redigeringsprogram inte pausa eller misslyckas eftersom den behandlar komplexa uppgifter.

  Välj en Single eller Multi-Core CPU

  Multi-core-teknologi har nästan gjort oroa CPU-hastighet föråldrade. En dator processor med flera kärnor kan köra program parallellt med nästan dubbla verkningsgrad på enkel kärna datorer. Intels Core i7-processor är en multi-core processor för att redigera parti video uppgifter medan andra datorprogram samtidigt med bibehållen kvalitet. Från och med 2010 är AMD satsar även genom att erbjuda dator processorer med så många kärnor som det kan passa in i varje processor som svar på de förbättringar som Intel har gjort med sin kärna styrkretsar.

  32-bitars vs 64-bitars processorer

  Många gånger konsumenterna inte kommer att ordentligt undersöka om en processor är en 32-bitars eller 64-bitars processor. Den 64-bitars processorer kan utföra matematiska-baserad verksamhet snabbare än 32-bitars processorer, men kan de inte vara förenlig med alla program du tycker om att använda. Den hastighet för både processorer kan vara lika om båda processorerna är ensamstående kärna design.

  Hyper-Threading

  Hyper-Threading är en term som används för att beskriva Intel-teknik som gör att varje kärna eller processor, inom en CPU att arbeta med flera program trådar samtidigt. Detta kan avsevärt öka effektiviteten av Intels processorer när de utför tunga video uppgifter parti redigering på din dator. Hyper-Threading finns på Intels 2010 Core-processorer, inklusive i3, i5 och i7 linjer.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man använder Windows Vista med en Intel SpeedStep-processor

Relaterade artiklar


 • Felsökning och reparation bläckstråleskrivare
 • hur man uppgraderar en gateway E2000 processor hastigheten
 • hur man kan jämföra med hög hastighet skannrar
 • vad är CPU-klockfrekvens?
 • hur man skriver ut med Dell Latitude C600
 • Vad behöver du för att bränna en CD?
 • hur man rengör skrivhuvuden på en HP f4140 skrivare
 • hur man uppgraderar ett moderkort för Windows XP
 • varför magneter effekt datorer "diskar?
 • hur man byter ett grafikkort till ett moderkort