Dator > om Acer Aspire 4530

 • om Acer Aspire 4530


 • Acer är en viktig aktör på den bärbara marknaden, vilket ger konkurrenterna en del allvarliga huvudvärk med dess högpresterande produkter som erbjuds till rimliga priser. Återigen, avrundat Acer upp en konfiguration som syftar till att tillfredsställa även de mest krävande användarna, alla under namnet Acer Aspire 4530

  Under huven

  I hjärtat av denna 14,1 "skönhet är en AMD Athlon X2 dual-core processor som körs mellan 1,9 och 2,4 gigahertz, beroende på modell. Packat med 1 till 2 megabyte cache-minne är det kraftfullt nog att ta på det dagliga arbetet av ett normalt användarkonto. För saker att gå smidigt, är Acer 4530 utrustad med 1 eller 2 gigabyte RAM-minne, utbyggbart upp till 4 GB.

  Lagring

  Beroende på version, kommer Acer Aspire 4530 är utrustade med en SATA-hårddisk av upp till 320 GB. Om detta inte räcker, kan användaren spara data på externa medier som CD-eller DVD-skivor med DVD Multi-brännare.

  Multimedia

  Ansvarig för multimedieinnehåll är den bärbara NVIDIA GeForce 9100M styrkrets. Med 256 MB dedikerat minne och en annan 496MB minne som är tillgängligt via TurboCache Technology är GeForce 9100 ganska kraftfull krets. Den fungerar bra för dag till dag uppgifter som att surfa på Internet, bildbläddring och redigera dokument, och även ger ut några bra resultat med inte-så-krävande spel. Aspire visar bilder på en 14,1-tums WXGA LCD-skärm. Med utnyttjande av CrystalBrite-teknik och ger det kristallklara bilder på 1280 x 800 bildpunkter.

  En HD ljud system med integrerad högtalare, webbkamera och 5-i-1 kortläsare komplett multimedia paket som erbjuds av den bärbara datorn.

  Anslutningar

  Vid sidan av Gigabit LAN och Wi-Fi nätverksportarna, är Acer Aspire 4530 också utrustas med en Bluetooth 2. 0-modul för att underlätta kommunikationen med mobila enheter.

  Mobilitet

  Acer Aspire 4. 530 levereras med ett 6-cells batteri som kan hålla den bärbara datorn igång i ca 3 timmar, beroende på den verksamhet som bedrivs.

  Utseende

  Den bärbara datorn kommer i en elegant svart finish. Tangentbordet har ett rent utseende, hålla Acer-specifika form för mellanslag och Alt-tangenten. Fem knappar finns till vänster på tangentbordet för att ge snabb åtkomst till anslutningsmöjligheter funktioner som Bluetooth. Även längst upp till vänster, integrerad i högtalarna bar är den snabb åtkomst för att Acers Empowering Technology, en multimedia och makt hanteringsverktyg. Pekplattan, beläget i centrum under tangentbordet, innefattar en vertikal och horisontell zoom för enkel navigering.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man tar emot ett fax i manuellt läge på Canon MF4150

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en USB-kabel till en Vostro 200
 • Hur kan jag återställa min Dell bios lösenord?
 • Hur kan jag återställa filer från en dålig hårddisk?
 • hur man byter ett modem MAC-adress
 • hur du installerar ett ljudkort på en bärbar dator
 • hur man bränner DVD-skivor från en enhet till en annan enhet
 • hur ändrar strömförsörjningen i en PowerMac G4 spegel
 • hur du uppgraderar grafikkort för AGP 2x/4x
 • hur man använder en HP LaserJet 3055 som skanner
 • hur man uppgraderar en hårddisk med Windows XP