Dator > hur du ställer in en HP 4200-skrivarserien nätverk

 • hur du ställer in en HP 4200-skrivarserien nätverk


 • Med HP 4200-serien Skrivaren är avsedd för stora arbetsgrupper. Skrivaren kan antingen anslutas direkt till en dator med parallellkabel, eller det kan anslutas till ett lokalt nätverk med en Ethernet-kabel. Skrivaren måste sätta ihop fysiskt innan du kan konfigurera programvaran på skrivaren. Du kommer också att behöva installera skrivarens drivrutiner och programvara på någon beräknar du vill använda med skrivaren, antingen via ett nätverk eller en parallellanslutning

  Du behöver:.
  Parallell-eller Ethernet-kabel.


  1.
  Välj en lämplig plats för skrivaren. Hitta ett stadigt bord eller annan yta från golvet för att placera skrivaren och se till att det finns utrymme för minst flera inches utrymme runt skrivaren. Undvik platser där skrivaren kommer att utsättas för direkt solljus eller kommer att vara nära några kemikalier.
  2.
  Flytta skrivaren till den valda platsen med hjälp av två personer. Skrivaren är tung och kommer att skadas om du tappar den. Öppna skrivarens pappersfack och övre luckan. Ta bort allt förpackningsmaterial som släpps ut inuti skrivaren. Lägg i papper i skrivarens pappersfack och stänga dem hela vägen.
  3.
  Anslut skrivarens kabeln i baksidan av maskinen. Anslut skrivarens nätsladd i kontakten på baksidan av skrivaren och anslut den andra änden till ett eluttag. Slå på skrivaren genom att trycka på knappen som sitter på höger-nedre sidan av skrivaren.
  4.
  Välj det språk du vill att skrivarens kontrollpanel för att visa genom att använda piltangenterna på skrivarens kontrollpanel. Tryck på knappen på kontrollpanelen som har en bock på den och sedan med hjälp av piltangenterna markera "Information" alternativet på skrivarens display. Tryck på knappen med bock på en gång till och använd piltangenterna för att markera det alternativ "Print Configuration". Tryck på knappen med en bock en sista gång. Skrivaren skriver ut en konfigurationssida, så att du vet att installationen gjorts på rätt sätt.
  5.
  Sätt in installations-CD som medföljde skrivaren i datorns optiska enhet. Skrivarens Installationsprogrammet kommer att komma upp automatiskt. Följ instruktionerna på skärmen för att installera skrivarens programvara och drivrutiner och för att konfigurera nätverksinställningarna. Dessa instruktioner kommer att variera beroende på vilket operativsystem som din dator använder.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man söka efter en begagnad bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP PSC 2210 allt-i-ett-skrivare
 • hur man kan stoppa en OKI 2624 seriell jobb skrivaren skriva ut
 • toner påfyllningsanvisningar
 • hur man använder scannern på en Epson SX200-skrivare
 • Finns det guld bläck för laser-eller bläckstråleskrivare?
 • Felsökning en Packard Bell stereo konsol
 • Lägga till en disk till en PowerMac G5
 • Hur man återskapar en gateway förare & ansökan
 • hur du installerar ett ljudkort på en bärbar dator
 • hur man installerar mer RAM i en emachine t6410