Dator > historia keyboarding

 • historia keyboarding


 • I 1853 var det rekord handstil hastigheten 30 ord per minut. Allteftersom verksamheten överträffade kommunikationsteknik, kopiering av dokument för hand blev begränsande. Den 23 juni 1868, var Christopher Latham Sholes patent på den första kommersiellt framgångsrika skrivmaskinen-tillsammans med sin partner Samuel W. Soule och Carlos Glidden-enligt Milwaukee Public Schools hemsida. År 1915 började skolor som undervisar keyboarding som yrkeskunskap. Dagens teknik skulle inte existera utan den keyboarding nyheterna i 19th century.

  Gammaldags skrivkonsten

  Kommunikation och sjukvårdspersonal, kontorspersonal och studenter lättnad på gamla hederliga PENNFÖRING före Sholes Glidden skrivmaskin. En grupp uppsatser från slutet av 1800-talet finns i University of Pennsylvania Law School's valv avslöjade det sätt på vilket handlingarna framställdes. De dokument som var omsorgsfullt skriven och bunden med band eller mässing fästelement. Fotnoter skrivet med mindre text och täcka sidorna som skapats med elegant skrift var typiska för handlingen stil av tiden.

  Sholes Glidden skrivmaskiner

  Remington Arms Företaget köpte Sholes "skrivmaskiner patent år 1873 för $ 12. 000. Den Sholes Glidden skrivmaskiner var massproduceras med början 1874. Även om inte en stor framgång-endast 5. 000 såldes i fem år-produktionen inleddes en ny industri i USA. På grund av frekventa störningar och långsam typ bar rörelse, Sholes ordnas nycklarna för att passa en lista över de mest använda engelska bokstäver. Som ett resultat av den långa tid lokalisera ökad bokstäver, som gjorde den typ barer tid att återvända till den plats-en genial metod för att lösa nackdel. Följaktligen var det QWERTY-tangentbord född.

  QWERTY tangentbord

  Dagens QWERTY-tangentbord struktur uppstod nackdelar i Sholes Glidden skrivmaskin. Dock fortfarande design i bruk vid sidan av alternativa strukturer-inklusive Dvorak layout-och speciella tangentbord använder. Till exempel, stenografer använda STENOGRAFERA tangentbord och sina kunskaper om stenografi för att skapa skriftliga utskrifter av verbal kommunikation.

  Idag är de flesta persondatorer utnyttja typen QWERTY-tangentbord. Det är oklart varför QWERTY-layouten har varit i bruk i mer än 150 år. Får dock standardisering spela en roll. Av denna anledning-och många andra -. Keyboarding har blivit en standard klassrum sträva

  keyboarding i pedagogik

  För närvarande erbjuder grundskolor, gymnasier och högskolor keyboarding klasser. Infiltration av datorn och dess standard QWERTY-layouten kräver morgondagens arbetskraft att förbereda tidigt. Frank Edward McGurrin populariserade "touch typing" under slutet 19th century, när han vann en tävling att skriva i Cincinnati. "Touch skriva" kräver memorering av en tangentbordslayout, vilket ökar skrivhastigheten. De okvalificerade på keyboarding vanligtvis använder en visuell sökmetod eller "jaga och picka," att hitta på tangentbordet, vilket minskar hastigheten. Idag utbildningar i keyboarding ge en grund för baserad på memorering.

  Fakta

  Regeringen och författare var bland de första i Amerika att utnyttja keyboarding tekniker, enligt University of North Carolina, USA. Mark Twain, som påstås vara en av de första användarna, lagt fram den första maskinskrivna manuskript boken i USA.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man återställer bios för en Inspiron

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en ny leverans datorkraft
 • hur man bygger skrivbordet på systemet 9 för Mac
 • rensar minnet av Brother DCP-385c
 • hur du formaterar en tom skiva
 • hur ändrar strömförsörjningen i en PowerMac G4 spegel
 • felsökning av en långsam usb modem
 • hur du lägger upp bilder på en dator
 • hur du lägger till minne i en IBM T40 laptop
 • hur man installerar Canon FAX L280 skrivare
 • Inaktivera touchpad T61