Dator > felsökning av en skanner Canon skrivare

 • felsökning av en skanner Canon skrivare


 • Att köpa en allt-i-ett-skrivare och skanner i stället för två fristående enheter gör mycket vettigt. Välja en Canon kombinerad skrivare och scanner är ett utmärkt sätt att bevara värdefulla utrymme på skrivbordet, och gå kombinationen rutt kan du spara pengar också. Men medan allt-i-ett-enheter som Canons är bekväma, skrivare ägare måste veta vad man ska göra när något går fel. Med några grundläggande felsökning färdigheter under bältet kan spara mycket tid, pengar och krångel

  Du behöver:
  sprayflaska.
  Vatten.
  Ren trasa.
  Bomullspinnar.
  Papper.
  Ficklampa.


  1.
  Öppna toppmodell i Canons skrivare /skanner combo och glaset rengöras noggrant. Om dina skanningar och kopior har mörka fläckar på sig, är chansen att glaset behöver rengöras. Spraya en liten mängd vatten på glasytan, rengör sedan glaset med en mjuk trasa.
  2.
  Doppa en bomullstuss i vatten och använda den för att rengöra hörn glas. Papper damm och smuts från rummet kommer ofta ansamlas i hörnen av en Canon scanner och en bomullspinne är det bästa verktyget för att ta bort det skräp. Fortsätt badda tills ingen mer smuts kvar.
  3.
  Ta bort allt papper från skrivarens pappersfack och glans en ficklampa i skrivaren. Leta efter någon skadats eller skrynkliga papper och ta bort det försiktigt. Var noga med att inte slita papperet för att det kan vara svårt att rubba en pappersbit från skrivaren. Var särskilt försiktig om du har skriva ut etiketter, eftersom de kan lossna bladet och fastna i skrivaren. Dra försiktigt etiketten bort, fungerar långsamt för att säkerställa att etiketten inte riva.
  4.
  Öppna framsidan av skrivaren och vänta på bläckpatronerna för att komma till centrum. Aldrig flytta dessa patroner för hand eftersom detta skulle kunna damge ut mekanismen, och denna skada kan inte täckas av garantin.
  5.
  Dra bläckpatronerna mot dig, sedan försiktigt lyfta dem ur skrivaren. Vänd bläckpatronen upp och ned så att metallbiten mot dig. Doppa en bomullstuss i lite varmt vatten och rengör noggrant patronen av någon pappersdamm och bläck rester. Kompress varje bläckpatron tills det inte längre rester, låt det torka innan du sätter tillbaka det i skrivaren.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du uppgraderar minnet i en Dell Inspiron 8100-serien bärbara

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in ett nätverk med en HP j6480 trådlös skrivare
 • hur man kan stoppa en HP-skrivare från stressa dig om bläcknivån
 • hur man installerar en Western Digital 80GB förstärkt IDE-hårddisk i en Mac
 • hur man åsidosätta en HP PSC 1410v tonerkassett
 • Hur man använder en USB-port som stereohörlursuttag
 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator
 • om Intel Core-processor familj
 • hur man ansluter en standard DVD-spelare för visning på en datorskärm
 • spritkompresser för elektronik fakta
 • hur ta hand om ett litiumjonbatteri för en PC notebook