Dator > hur man använder en PS3 blå enhet ray disk i en dator

 • hur man använder en PS3 blå enhet ray disk i en dator


 • Playstation 3 har en Blu-ray-enhet inuti den som läser Blu-ray-skivor. Du kan ta PS3 Blu-ray-enheten och sätt in den i ett utrymme inuti en Mac-skrivbordet eller PC skrivbordet eller torn eftersom det är samma storlek som DVD-enheter som datorer använder. Du behöver bara några få hårdvara att göra detta. PC kan sedan använda PS3 Blu-ray disken att läsa Blu-ray-skivor, medan Mac kan också göra samma sak när det används i Windows-emuleringsläge

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Phillips juvelerares skruvmejsel.
  Flat kanter skruvmejsel.
  Webbläsare.
  Tillgång till Internet.
  Windows operativsystem.

  installera och använda en PS3 Blu-ray Disk Drive i en stationär Mac


  1.
  Koppla ur nätsladden från Mac stationär dator. Dra sidopanelen spaken på baksidan av skrivbordet Mac med fingrarna.
  2.
  Ta sidopanelen med händerna. Dra sidopanelen upp och av skrivbordet Mac med händerna. Sätt sidopanelen åt sidan. u2028
  3.
  Ta bort de två skruvarna från sidan av DVD-enheten facket som är inne i den tomma botten DVD enhetsfacket med Phillips juvelerares skruvmejsel -. tomma DVD enhetsfacket ansikten framsidan av skrivbordet Mac

  4.
  Dra DVD-enheten facket ur tomma DVD-enhet bukt med fingrarna. Lägg en badhandduk på ett bord. Sätt DVD-enhet facket nedåt på badhandduk. u2028
  5.
  In spetsen på den platta kanter juvelerares skruvmejsel in i sömmen på ena sidan mellan höljet och PS3 Blu-ray-hårddisk bezel. Vicka toppen på platt-kanter och lossa på PS3 Blu-ray bezel hårddisk. Dra på ramen från framsidan av PS3 Blu-ray-hårddisk.
  6.
  Ta bort skruvarna från båda sidor av DVD-enheten facket med Phillips juvelerares skruvmejsel.

  7.
  Skjut PS3 Blu-ray-hårddisken i DVD-släden, så att kopplingen på baksidan ut. Fäst skruvarna på båda sidor av DVD-enheten facket med Phillips juvelerares skruvmejsel. u2028
  8.
  Sätt på DVD-släden slut. Dra ut kontakten och bandet data kontakten ur tomma botten DVD drive bay. u2028
  9.
  Skjut DVD-enheten facket något i den tomma botten DVD drive bay.
  10.
  Anslut stickkontakten till kontakten anslutning på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk med fingrarna. Fäst bandet data kontakten till bandet dataanslutning på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk med fingrarna. u2028
  11.
  Skjut DVD-enheten facket hela vägen in i den tomma botten DVD drive bay. Fäst de två skruvarna på sidan av DVD-enheten facket med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  12.
  Sätt sidopanelen tillbaka till skrivbordet Mac. Tryck sidopanelen låsspaken på baksidan av skrivbordet Mac ner. Anslut nätsladden till skrivbordet Mac.
  13.
  Sätt på skrivbordet Mac på. Ladda ner en Windows-emulering program till skrivbordet, till exempel den testversion av VMware Fusion 3 Windows emulering program.
  14.
  När Windows emulering program helt har hämtat, dubbelklicka på på dess ikon. Följ menykommandon för att installera Windows emulering program på Mac-datorns hårddisk. Starta skrivbordet Mac när installationen är klar.
  15.
  Dubbelklicka på ikonen för Windows-emulering programmet att starta den.
  16.

  Vänta tills Windows emuleras-skrivbordet visas och erkänna Blu-ray disk som nu är inne på skrivbordet Mac. Sätt i en Blu-ray-skiva i Blu-ray disken när du vill titta på en Blu-ray-film på den emulerade Windows-skärmen. .

  Installera och använda en PS3 Blu-ray-disken i en stationär eller Tower PC


  1.
  Koppla ur nätsladden från skrivbordet eller Tower datorn, ta bort skruvarna från båda sidor av skrivbordet eller Tower dator med stjärnskruvmejsel.
  2.
  Lyft bort ytterhöljet från skrivbordet eller Tower dator med händerna. Sätt ytterhöljet åt sidan.
  3.
  Bort de två skruvarna på sidan av DVD-enheten facket längst fram på insidan av skrivbordet eller Tower dator med Phillips juvelerares skruvmejsel.
  4.
  in spetsen på den platta kanter juvelerares skruvmejsel i skarven mellan DVD-enheten dörren avfasning och höljet på framsidan av skrivbordet eller Tower dator.

  5.
  Vicka toppen på platt-kanter och lossa på DVD bezel enheten dörren. Dra DVD-enhet dörren bezel bort framsidan av skrivbordet eller Tower dator med fingrarna.
  6.
  Dra DVD-enheten facket ur DVD-enheten viken. Dra strömkabeln och bandet uppgifter ur kontakten för anslutningarna på baksidan av DVD-enhet med fingrarna.
  7.
  in spetsen på den platta kanter juvelerares skruvmejsel in i sömmen på ena sidan mellan höljet och PS3 Blu-ray-hårddisk bezel. Vicka toppen på platt-kanter och lossa på PS3 Blu-ray bezel hårddisk. Dra på ramen från framsidan av PS3 Blu-ray-hårddisk.
  8.
  Lägg en badhandduk på ett bord. Sätt DVD ansiktet skivfacket nedåt på badhandduk.
  9.
  Ta bort skruvarna från båda sidor av DVD-enheten facket med Phillips juvelerares skruvmejsel. . Skjut DVD-enhet ur DVD-enheten facket. Sätt i DVD-enheten åt sidan.
  10.
  Skjut PS3 Blu-ray-hårddisk i DVD-enheten facket så att anslutningarna på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk står inför ute.
  11.
  Fäst skruvarna på båda sidor av DVD-enheten facket med Phillips juvelerares skruvmejsel. Vrid DVD-enheten facket om.
  12.
  Sätt i DVD-enheten facket slghtly i DVD-enheten viken. Anslut nätsladden och bandet data kontakten i lämplig två anslutningar på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk. Tryck DVD-enheten facket hela vägen in i DVD-enheten viken.
  Tretton.
  Sätt PS3 Blu-ray bezel hårddisk på framsidan av skrivbordet eller Tower dator där DVD-enhet bezel tidigare var belägen.
  14.
  Fäst de två skruvarna på sidan av DVD-enhetsfacket. Sätt ytterhöljet tillbaka till skrivbordet eller Tower dator. Anslut nätsladden till skrivbordet eller Tower dator.
  15.
  Vrid skrivbordet eller Tower dator. Vänta på Windows operativsystem att erkänna Blu-ray disk som nu är inne. Sätt i en Blu-ray-skiva i Blu-ray disken när du vill titta på en Blu-ray-film.

  Tips och varningar


 • Blås bort anslutningarna på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk med tryckluft innan du sätter in den i datorn.
 • Rör inte anslutningarna på baksidan av PS3 Blu-ray-hårddisk, som den kunde vara skadas av överförda statisk elektricitet.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du tar bort och ersätter en Dell Inspiron 1300 tangentbord

Relaterade artiklar


 • Felsökning en HP 7350 skrivare med Windows XP
 • Hur konvertera en IDE-kabel till USB ledningar
 • hur reparera en Inspiron 9100 bakgrundsbelysning
 • hur till stryka Photoshop 5.5 för mac
 • hur man byter CMOS batteriet i en Dell-X200
 • Hur man återskapar en gateway förare & ansökan
 • hur du justerar säkerhetsinställningarna för ett trådlöst nätverk på en Mac
 • Hur man överför iPod musik till en mac bibliotek
 • hur man väljer vilken inspelningsbara cd att köpa
 • hur du uppgraderar till HP Scanjet 5590 digital flatbäddsskanner