Dator > hur du installerar kortet GeForce video

 • hur du installerar kortet GeForce video


 • NVIDIA tillverkar en serie av hög kvalitet grafikkort (även kallad "grafikkort") med titeln "Geforce". Dessa kort är uppdaterade och publiceras årligen med olika modeller för alla nivåer av konsumenter. Från och med 2007 blev PCI-E standardformuläret faktor för vilket grafikkort utvecklas. Svårigheten av installationen beror på storleken på datorlådan och modell av grafikkortet. GeForce 9800 och senare kort serie är mycket stora och knappt passar (eller inte passar alls) till medelstora datorlådor. Själva processen (öppna höljet och in kortet) för att installera ett grafikkort är detsamma

  Du behöver:. .
  Dammfri arbetsområdet
  Skruvmejsel.


  1.
  Använd en skruvmejsel för att ta bort raden med skruvarna på baksidan av datorn. Du behöver bara ta bort en sida av skruvar för att komma åt moderkortet. Beroende på ditt ärende, kan det eller inte kan vara svårt att säga vilken sida det är. Om du är osäker, ta bort båda sidor. Nyare fall är "verktyg gratis" design som gör att du kan vrida skruvarna bort, vilket eliminerar behovet av en skruvmejsel.
  2.
  Tryck händerna hårt mot metallhöljet på datorn fallet. Gör detta med jämna mellanrum medan du arbetar inuti datorn fall. Detta kommer att förhindra statisk elektricitet på händerna. Statisk elektricitet kan skada ditt moderkort eller GeForce grafikkort.
  3.
  Lokalisera PCI-E kortplatsen. Detta är vanligtvis ligger längst ner på moderkortet, precis ovanför standard PCI-platser. Ett PCI-E slot är längre än standard PCI-platser färgade, och oftast märkas som sådana.
  4.
  Öppna spärren på sidan av PCI-E kortplatsen. Den spärr för att hålla grafikkort på plats. Försiktigt in grafikkortet i PCI-E kortplatsen. Tvinga inte. Kroken på grafikkortet bör möta upp spärren. Om de inte synkroniseras i, är grafikkortet inte helt isatt.
  5.
  Stäng spärren när grafikkortet är på plats. Fäst lämplig anslutning bland datorns nätaggregat. Se bruksanvisningen för grafikkortet för att avgöra vilken kontakt du behöver använda. Om du använder fel kontakten kan leda till färre video prestanda eller en död grafikkort.
  6.
  Sätt tillbaka datorns hölje och sätt tillbaka skruvarna. Gå till NVIDIA (se "Resurser") för att få de senaste drivrutinerna för ditt grafikkort. Installera drivrutiner för att slutföra installationen.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man kan spara filer till ett micro sd-kort

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag återställa min Dell bios lösenord?
 • kan du uppdatera ett trådlöst nätverkskort?
 • felsökning av en scanner med windows vista
 • hur du tar bort en gateway mx6956 tangentbord
 • Hur man testar en pc fläkt
 • hur man byter ut fixeringsenheten på en HP 3035
 • hur man bygger en dator media center
 • hur du uppgraderar minnet på en hp pavilion dv6233se
 • hur du uppdaterar asus moderkortets BIOS
 • hur man väljer vilken inspelningsbara cd att köpa