Dator > Hur man testar en dator för spelprestanda

 • Hur man testar en dator för spelprestanda


 • Det finns inget mer frustrerande än att tillbringa dina surt förvärvade pengar på en ny dator spel att datorn inte kan köra eller spela. Det finns emellertid nu ett Internet program som-innan du ens åker till video spel butik-kan berätta om din dator är tillräckligt bra för att köra något spel som du väljer. Webbplatsen kan också berätta vad datorns nuvarande spelprestanda specifikationer-för fri

  Du behöver:.
  Dator med internetuppkoppling


  1
  Besök "kan du köra det?" webbplatsen med hjälp av Internet Explorer. Du måste besöka webbplatsen med den dator som du vill spela spelet på,. Orsaken till detta är att webbplatsen kommer att testa spel datorns prestanda och jämföra det med specifikationerna för den valda TV-spelet

  2.
  Välj från webbplatsens startsida, spelet du vill testa från den nedrullningsbara menyn i mörkblå rutan. Trots att det finns en omfattande och detaljerad lista på "kan du köra det?" webbplatsen kan du också skriva in i "Sök" rutan namnet på spelet.
  3.
  Klicka på "kan du köra det?" logotyp i nedre högra hörnet av den blå rutan när du har valt ett videospel. Detta tar dig till nästa skärm där du kan bli ombedd att acceptera eller avböja java ansökan webbplats måste testa din dator.
  4.
  Acceptera Java-programmet från prompten skärmen. Webbadressen drivs av Systemkrav Lab, en betrodd företag som genom avtal lovar att inte samla in någon personlig information eller använda din dator för spyware eller adware.
  5.
  Vänta, när du har accepterat Java-program för webbplatsen för att kontrollera datorns specifikationer spelprestanda. Webbplats på Internet kommer då att visa ett stapeldiagram som representerar datorns förmåga att spela spelet.

  Om baren har passerat "MINIMUM" markör, då din dator kan köra spelet med ett genomsnitt prestanda. Om baren har passerat de "rekommenderade" markör och datorn kan spela TV-spel utan problem i prestanda.
  6.
  Rulla nedåt på webbsidan för att läsa de olika kraven din PC har uppfyllt eller inte har uppfyllts. De "kan du köra det?" Webbplatsen kommer också en lista med aktuella spel datorns prestanda inom följande områden:. . CPU, CPU-hastighet, RAM, operativsystem, grafikkort, Direct X version, ljudkort och ledigt utrymme på hårddisken
  7

  Välj "kan du köra det? KLICKA HÄR för att testa fler produkter" logotypen att återvända till webbplatsens startsida och testa ett annat spel mot datorns spelprestanda.

  tips och varningar


 • "kan du köra det?" webbplats ger dig också tips och länkar som hjälper dig att förbättra datorns spelprestanda om den inte når minimikraven.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man uppgraderar ett moderkort för Windows XP

Relaterade artiklar


 • installationsanvisningarna för ett trådlöst kort på en Inspiron 4000
 • hur man installerar drivrutiner för HP LaserJet P1006
 • hur du ansluter en hårddisk till ps2
 • hur man styr hastigheten CPU-fläkt
 • hur man ansluter en Acer Aspire One till en TV
 • hur man installerar en HP PSC 2210 allt-i-ett-skrivare
 • hur man berättar en dålig strömbrytare på en Dell laptop
 • hur du installerar minne på en Toshiba A205-s5825
 • hur man hittar en bra skrivare nätverk laser
 • hur man återställer ett användar-ID för en IBM Thinkpad Regus