Dator > hur du uppdaterar BIOS 6200

 • hur du uppdaterar BIOS 6200


 • Alla datorer använder en firmware program kallat BIOS (Basic Input /Output-inställningar) för att förbereda datorn för att köra andra program. BIOS verktyget söker efter alla anslutna kringutrustning och sätter upp datorn. Så småningom datorn kan använda en BIOS-uppdatering för att försäkra att moderkortet är kompatibelt med nyare delar, och att processorn körs effektivt. Medan BIOS-uppdatering är relaterad till den installerade moderkortet, kan du behöva uppdatera ditt grafikkort drivrutiner först så det inte finns några konflikter. Den 6200-modellen är en del NVIDIAs sex serier av grafisk bearbetning enheter (GPU: er) som används i grafikkort

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  Stjärnskruvmejsel.
  Ersättning bakgrundsbelysning för Inspiron 9100.

  uppdatera BIOS


  1.
  Ta reda på hårdvaran uppgifter om din dator med hjälp av Systeminformation menyn. Skriv "msinfo32" i Windows sökfältet, eller Windows "Kör" bar för dem som använder XP. Tryck "Enter" för att starta verktyget.
  2.
  Skriv ner BIOS-versionen (som visas bredvid "BIOS-version /datum") och systemet modellnummer. Du kan också hitta det talsystem modell genom att titta på etiketten på datorn fallet.
  3.
  Gå till din PC tillverkarens webbplats och sök nedladdningssidan för BIOS-uppdateringar. Ange ditt datormodell för att få rätt uppgifter. Om detta är en specialbyggd PC där du installerat ditt eget moderkort och grafikkort, gå sedan till moderkortet tillverkarens sida och sök efter BIOS-uppdateringar från deras hemsida.
  4.
  Klicka på nyaste BIOS-uppdateringen och ladda ner paketet. Den bör omfatta BIOS-uppdateringen, och installatör verktyg och dokumentation om de förändringar och krav av uppdateringen.
  5.
  Läs all dokumentation som hämtats med BIOS-uppdateringen. Vissa 6. 200 baserade grafikkort har problem med en BIOS-uppdatering om grafikkortet inte har uppdaterats först. Du kan behöva gå till ditt grafikkort tillverkarens webbplats och installera de senaste drivrutinerna innan du försöker installera BIOS uppdateringen.
  6.
  Stäng alla program och kör BIOS-uppdatering hämta verktyg. Det bör finnas en självuppackande fil, som kommer att starta om datorn och utföra BIOS-uppdatering.

  Uppdatera drivrutinerna till grafikkortet


  1.
  Skriv "dxdiag" i Windows Search bar (eller "Run" bar använder XP) och klicka på "Visa"-fliken. Ditt grafikkort och chipset kommer att visas under "Device"-avsnittet.
  2.
  Gå till grafikkortet tillverkarens webbplats och sök efter den senaste 6200 drivrutinsuppdateringen.

  3.
  drivrutin installationsfilen och dubbelklicka på att installera. Programmet kommer automatiskt att uppdatera drivrutinerna när du godkänner användaravtalet och väljer att installera.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Hur man laddar ner bilder till en dator från en Pentax Optio W10

Relaterade artiklar


 • hur rensa upp min nya HP-dator
 • hur man styr hastigheten CPU-fläkt
 • hur man flasha BIOS på en PC
 • hur man installerar HP F340 skrivardrivrutiner
 • hur du skannar något på din dator från HP kontor jet 6310
 • Hur du kopierar 3,5 disketter
 • hur man bygger en egen högpresterande pc
 • Hur testar jag den färg på min skrivare?
 • felsökning av en Canon BJC 85
 • hur man ansluter en standard DVD-spelare för visning på en datorskärm