Dator > Felsökning HP Deskjet-skrivare d2445

 • Felsökning HP Deskjet-skrivare d2445


 • När du använder HP Deskjet D2445, kan du få problem med funktionaliteten i skrivaren. Normalt papper kommer matas genom maskinen utan incidenter, vilket gör att bläckpatronerna att spruta bilder på papper. Om papperet plötsligt slutar mata genom maskinen och ett felmeddelande som säger att det finns papper som fastnat i skrivaren kommer upp på datorns skärm, finns det några saker du kan göra för att lösa problemet. Dessutom, om du har uppgraderat till Windows 7 och skrivaren fungerar inte längre med datorn, finns det några enkla steg för att lösa problemet.

  Du behöver:
  Stiftpenna med radergummi

  Papperstrassel Fel


  1
  papper i skrivarens pappersmatning facket. . Slå på skrivaren.
  2.
  Håll ned strömbrytaren på skrivaren med en blyertspenna. Se till att använda radergummit sidan av pennan. Öppna och skrivarens lock tills det når penna, stäng det sedan. Upprepa detta tre gånger. Vänta tills skrivaren att skriva ut en självtest sida. Om ingenting händer, gå vidare till nästa steg.
  3.
  Ta bort papper i skrivarens inmatningsfacket. Försök inte att ta bort papper som fastnat visar från framsidan av skrivaren, eller du kan skada skrivarens inmatningsvalsarna. Stäng av skrivaren och ta bort USB-kabeln från baksidan av skrivaren. Dra ur skrivarens nätsladd från eluttaget.
  4.
  Öppna luckan på baksidan av skrivaren. Tryck på fliken längst till vänster sida av dörren och sedan svänga ut tills dörren är helt lossnar i skrivaren. Ta ett ordentligt tag några papper fastnar inuti skrivaren och dra ut den. Ta bort alla små bitar av papper, eftersom dessa kan fastna i rullarna. Sätt skrivarens bakdörren igen.
  5.
  Lyft locket på skrivaren och ta bort eventuellt papper du se insidan. Rör försiktigt kassetten transport från sida till sida, vilket gör att det inte finns något papper hindrar dess rörelse. Se till att kontrollera den närmaste området kring patronen transport för bitar av papper fastnat under den. Stäng locket och anslut nätsladden och USB-kabel tillbaka in

  Windows 7 Upgrade


  1.
  bort USB-kabeln från skrivaren. Sätt på skrivaren, om den inte redan är på, och klicka på Windows-ikonen och sedan "Alla program". Klicka på "HP" och skriv "Deskjet D2445" för skrivarmodell. Klicka på "Uninstall" och följ anvisningarna på -. Skärmen för att ta bort skrivarens programvara
  2
  Klicka på Windows-ikonen igen, sedan "Sök program och filer. ". Typ "Skriv ut" i den tomma rutan och tryck på "Enter". Nästa klicka på "Print Management" och dubbelklicka på "Print Servers" på vänster sida av fönstret. Hitta din dator listade under "Print Servers" och högerklicka på den. Välj "Egenskaper" från menyn, som kommer att lansera ett nytt fönster. Klicka på "Drivers"-fliken i detta fönster och välj sedan Deskjet D2445 från listan över skrivare och klicka på "Ta bort". Välj alternativet "Ta bort Driver och Driver Package" och klicka "OK".
  3.
  Vänta föraren och föraren paket tas bort, klicka på "Ansök". Starta om datorn. Sätt i skrivarens installations-CD och installera programvaran. Om du inte har CD, gå till www. hp. com och klicka på förare på toppen av sidan. Välj "Hämta program och drivrutiner" och skriv "Deskjet D2445" i textrutan och tryck sedan på "Enter" på tangentbordet. Välj Windows 7 som operativsystem och klicka på "HP Deskjet Full Feature program och drivrutiner. "
  4.
  Följ instruktionerna på skärmen i installationsprogrammet som kommer att starta på din dator . När du är klar med installationen av mjukvaran, starta om datorn. Anslut USB-kabeln i skrivaren igen.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du tar bort papper i ett papperstrassel för en Dell 1700 laserskrivare

Relaterade artiklar


 • hur man bygger ett nätverk hemma säkerhet med en dator
 • hur du lägger till RAM-minne till ett ASUS moderkort p4pe
 • hur du skannar negativ med HP G3010 scanner
 • hur man styr hastigheten CPU-fläkt
 • hur du justerar säkerhetsinställningarna för ett trådlöst nätverk på en Mac
 • hur man skriver ut ett vykort på en HP J6400 officejet
 • refill instruktioner för en Lexmark skrivare z1300
 • hur du partitionerar och formaterar en ny hårddisk
 • hur man ändrar en mp3 på en CD
 • Hur man testar en pc fläkt