Dator > Vilka är de sårbarheter av biometriska fingeravtryck?

 • Vilka är de sårbarheter av biometriska fingeravtryck?


 • Du behöver:
  minnen

  Biometrics är ett sätt att säkra saker, såsom en byggnad, datafiler eller en säker, med en del av din kropp eller röst som en nyckel. . Igenkänning av fingeravtryck system scan tummen eller ett finger och mäta åsar, reser sig, sprickor, mönster och allt annat som gör ditt fingeravtryck one-of-a-kind. Systemet jämför sedan din utskrift mot utskrifter i databasen. Om den hittar en matchning får du tillgång. Trots att detta kan vara en stor trygghet, biometri fingeravtryck har sina svagheter.

  fettfläckar

  Den genomsnittliga mänskliga finger har så mycket fett på det att när en person vidrör en biometrisk fingeravtrycksläsare, lämnar han en osynlig märke på styrplattan. Vissa biometriska skannrar kan luras genom att använda fett fläcken kvar av den sista person att använda skannern. Den person som försöker få tillgång helt enkelt behöva blåsa en fläkt på skannern och fukten i utandningsluften kommer att vila på toppen av fingeravtryck, vilket gör det synligt. Även om fingeravtryck är inverterad, de viktigaste egenskaperna som många biometriska skannrar leta efter är fortfarande kvar, vilket betyder möjliga åtkomst. En liknande metod innebär att trycka ett finger-liknande föremål med plan yta mot skannern yta. I sitt test använde Stdot. com en gummy björn.

  Live Finger Mold

  Denna nästa metod är lite mer komplicerad och kräver någon med en fungerande fingeravtryck för att hjälpa dig, men det är mer sannolikt att arbeta än tidigare metoden. Den här innebär att skapa en replik av ett finger som får tillgång till systemet. Gelatin fingrar gjorda av gelatin blad eller pulver är så lika den äkta varan som, om den görs rätt, kommer skannern tycker att det är. Med varmt lim kan du göra en form av finger du vill använda. Efter det häller du gelatinet i formen och vänta tills den svalnat. Nu, om du kan lista ut rätt mängd tryck att använda, kan du använda falska finger för att lura skannern.

  Lyft av Fingerprint

  Stdot. com gällande att denna metod är den mest sannolika att arbeta, men det är också det svåraste. Med den här metoden, den person som försöker få tillgång måste få ett fingeravtryck från någon inom skannerns databas. Fingeravtryck kan lyftas från nästan allt den person som berör. Denna metod kräver att en person att hälla kopieringsmaskin pulver på fingeravtryck innan du använder en högkvalitativ digital kamera för att ta en bild av den synliga fingeravtryck. Utskriften sedan sätta på en dator, retuscherade och tryckt på en transparent yta. En speciell lack tillämpas sedan på ett förkopprad kretskortet innan du placerar den genomskinliga ytan ovanpå. När UV-ljus träffar den, den tryckta delarna av öppenhet papper är "indränkt" i kretskortet. Gelatin är sedan hälls över formen för att skapa en tunn "fingeravtryck. "


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur fyller jag min Brother MFC-440 bläckpatroner?

Relaterade artiklar


 • Hur man bränner en mp3 till en kompakt minneskort
 • hur man bränner en dvd med en dator
 • information om bärbara spel
 • hur man installerar en DVD-brännare på en Dell c521
 • hur man fixar en HP laptop skärmen när det går mörkt
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • högtalarna fungerar inte
 • hur du ändrar bläckpatron på en Epson c40ux
 • hur man installerar en ljudenhet och högtalare för Windows XP
 • hur man fyller en Dell 1700 tonerkassett