Dator > Fördelarna med bärbara pekskärmar

 • Fördelarna med bärbara pekskärmar


 • med touch-screen-teknik blir allt vanligare i mobiltelefoner, digitalkameror och bärbara datorer, fler och fler program har utformats för att dra full nytta av denna nya teknik. Om du söker till plocka upp en bärbar dator med touch-screen funktioner, måste du överväga en mängd olika saker. Även om varje person har en annan syn på teknik, kommer de flesta tycker att fördelarna med att äga en touch-screen laptop uppväger de negativa.

  Lättanvänd

  Den mest uppenbara fördelen med att ha en bärbar dator med en pekskärm är med användarvänlighet. Även en del nya användare av bärbara datorer har en fråga att vänja sig vid musmatta som kommer med nästan alla bärbara datorer, med en touch-screen laptop är lika enkelt som pekar på vad programmet du vill starta. Beroende på den bärbara datorn, kan du få en penna för att göra valet med, men många bärbara datorer nu igen finger pressar. Programvara som är utformad för att utnyttja skärmen gör pekskärmarna ännu enklare att använda.

  specialfunktioner

  Vissa typer av touch-screen bärbara datorer levereras med en penna, som är utformad för att användas med datorn för att navigera fönster och bättre bläddra igenom datorn. Vissa datorer levereras med specialiserad mjukvara som fungerar med touch-screen kapacitet, med handskrift. Med detta kan du använda en penna för att faktiskt skriva ut vad du vill säga, och datorn kommer att översätta det till text för dig. Denna egenhet är utmärkt för anteckningar.

  Grafisk Design

  En klar fördel att touch-screen bärbara datorer har jämfört med konventionella bärbara datorer är på grafisk design. På en konventionell bärbar dator, skulle du antingen mödosamt spåra varje pixel med din musmatta eller investera i en dyr tablett som ansluts till maskinen. Med touch-screen bärbara datorer och speciellt touch-screen laptop med stylus pennor, är grafisk design lika enkelt som att rita en bild på en bit papper. Detta gäller särskilt om du har foto-redigeringsprogram som Photoshop. Dessa program har ofta funktioner som utformats speciellt för touch-screen bärbara datorer.

  Storlek och kostnad

  Pekskärm bärbara datorer tenderar att bli mindre i storlek än andra bärbara datorer. Detta beror på att många pekskärm bärbara datorer inte behöver ha utrymmet under tangentbordet för en musmatta, men vissa gör det fortfarande. Andra bärbara datorer, som HP TouchSmart tm2, spara utrymme och tillverkningskostnaderna genom att ta bort den optiska disken.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar en Dell Inspiron 1300 laptop hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Lexmark x1185 bläckpatron
 • steg-för-steg installation av en HP laserskrivare
 • hur man fixar ett kort datorljud
 • hur du ansluter en skrivare till en Dell inspirion 6000 laptop
 • diy hemautomation
 • hur man ansluter en DVI från en projektor till en HDMI på en bärbar dator
 • ta bort cd-enheten från en HP 6910p laptop
 • hur man fixar en bildpunkt på en Mac
 • hur man tränar en Smartboard
 • hur man fixar fastnat piltangenterna på min Dell Inspiron 1501 laptop