Dator > hur man installerar en Epson Stylus CX3200 skrivare-fax-scanner

 • hur man installerar en Epson Stylus CX3200 skrivare-fax-scanner


 • Epson Stylus CX3200 allt-i-ett-skrivare är en mångsidig maskin som ger snabba utskrifter, färgkopiering, scanning och faxning. Installationen kan ta lite tid, men efter efter en flera enkla steg skrivaren kommer igång med lite stress

  Förbered skrivare <. /h4>
  1.
  Packa din Stylus CX skrivare och komponenter. Ta bort allt förpackningsmaterial tejp ur skrivaren, förutom för de stora klistermärke som täcker USB-porten på skrivarens vänstra sida, nära ryggen. Lyft upp skannerlocket och ta bort allt förpackningsmaterial.
  2.
  Leta reda på skjutbara låset på vänster sida av skannern skärmen. Tryck in den i öppet läge och stäng sedan locket.
  3.
  Leta reda på papperet vakt --- Det är en rektangulär, grå plastbit. Fäst pappret vakten genom att skjuta ner de tre spåren på baksidan av skrivaren.
  4.
  Fäst matningsskyddet --- vilket är en lång, svart pjäs --- till din skrivare. Fäst de små flikarna på pjäsen botten i spåren på skrivarens arkmataren.

  Installera bläckpatroner och papper


  1.
  Anslut skrivaren till en tillgänglig eluttag. Lyft upp skannern för att komma åt transportören bläckpatron. Ta bort all tejp och plast från transportören. Tryck på "On"-knappen tills den gröna lampan blinkar och kassetten flyttar transportören i iläggningsläge.
  2.
  Ta bort den gula tejpen från toppen av varje bläckpatron. Lyft locken på skrivaren i laddningspositionen och sätt i bläckpatronerna med etiketterna uppåt. Tryck på locken ner över patroner tills de snäpper på plats. Sänk scannern på plats och vänta på grönt ljus för att sluta blinka, detta är en indikator på att bläcksystem är färdigladdad. Oroa dig inte om skrivaren gör ljud under laddning.
  3.
  Vänd matningsskyddet mot skrivarens framsida. Fyll på en bunt papper i mataren, spola med den högra sidan och bakom matningsskyddet. Nyp ner på pappersstödet och skjut det höger tills den är jämn med papper. Dra ut utmatningsfacket på skrivarens front och fäll matningsskyddet till sin ursprungliga position.

  Install Software


  1.
  Slå på datorn och sätt i programvaran CD. Om programmet inte startar automatiskt, dubbelklicka på "Min Dator" och sedan dubbelklicka på CD-enheten. När programvaran har startat, klicka på knappen "Installera". Läs licensavtalet och klicka på "Godkänn". Följ instruktionerna på skärmen tills uppmanad att ansluta skrivaren.
  2.
  Ta bort klisterlappen från skrivarens USB-port och kontrollera att den är på. Anslut ena änden av USB-sladden till skrivaren och den andra till en ledig port på din dator.
  3.
  Fortsätt att följa anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen av skrivarens programvara och drivrutiner . Om du uppmanas att installera QuickTime, klicka på "Ja" och följ instruktionerna. Skriv ut en testsida när du uppmanas att se till att allt fungerar. Klicka slutligen på "Exit".

  Tips och varningar


 • undvika onödiga komplikationer genom att se till att inte ansluta skrivaren till datorn förrän programmet uppmanar dig att göra så.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar HP slimline s7520n pc RAM

Relaterade artiklar


 • hur man demonterar en pc
 • hur du lägger till en bläckpatron till en HP d2545 skrivbord skrivare
 • hur man gör en PS3 upptäcka att en Bluetooth-aktiverad dator
 • hur man bygger ett skrivbord från scratch
 • hur man startar upp en HP återställningspartition på en ny dator
 • hur man byter en hårddisk i en macbook aluminium
 • hur man ställer Netgear trådlöst internet
 • hur man installerar en andra intern hårddisk
 • hur man fyller Lexmark X3350 bläckpatroner
 • hur man kan spara TIF-filer