Dator > hur du ställer in en Mac mini bluetooth

 • hur du ställer in en Mac mini bluetooth


 • Mac Mini är en förminskad stationär dator. Det omfattar inte en bildskärm, tangentbord eller mus. Du kan koppla in ett tangentbord och mus via Mini USB-portar eller använda dess Bluetooth-funktion för trådlös anslutning. Om du äger en Bluetooth-trådlös mus och tangentbord, de kan kopplas ihop med Mini när du aktiverar Bluetooth och konfigurera Mini att erkänna enheter. Låna ett USB-tangentbord och mus från en annan dator för första konfigurationen

  Du behöver:. .
  Mac Mini
  Bredband USB-tangentbord.
  Bredband USB-mus.
  Bildskärm.
  HDMI-eller MiniDisplay kabel.
  4 till 6 batterier (beroende på specifik Bluetooth-enheter).
  Bluetooth-kompatibla tangentbord.
  Bluetooth-kompatibel mus.


  1.
  Anslut mini strömkabel i strömporten på baksidan av Mini längst till vänster. Anslut den andra änden till ett eluttag.
  2.
  Anslut Wired Keyboard USB-kabeln till en ledig USB-port på baksidan av Mac Mini. Anslut mus USB-kabeln till en annan USB-port på baksidan av Mini. Anslut bildskärmens HDMI-eller MiniDisplay kabeln i HDMI-eller MiniDisplay-port på baksidan av din Mini. Följ anvisningarna som följde med bildskärmen i kontakt med nätkabeln och anslut den till ett eluttag. Slå på monitorn.
  3.
  Tryck på "Power"-knappen på baksidan av din Mac Mini för att slå på datorn. Sätt i batterierna i Bluetooth-tangentbord och mus, med hjälp av instruktionerna som följde med varje enhet och kraft både av dem på.
  4.
  Klicka på "Systeminställningar" ikonen på docka längst ner på skärmen när datorn presenterar skrivbordet. Systeminställningar-ikonen ofta ligger bredvid ihåg-lappar ikonen. Namnet på ikonen visas om du flyttar muspekaren över ikonerna på kajen, med hjälp av mus. Alternativt, klicka på "Apple"-ikonen i övre vänstra hörnet av skrivbordet och välj "Systeminställningar" från rullgardinsmenyn. Fönstret för systeminställningar visas på skärmen.
  5.
  Klicka på ikonen "Bluetooth" i Internet Wireless delen av fönstret Systeminställningar och klicka på kryssrutorna bredvid " På "och" synligt "för att aktivera Bluetooth på Mac Mini.
  6.
  Klicka på "Ställ in ny enhet" i Bluetooth-fönstret för att köra Bluetooth Inställningsassistent program, och vänta på att Mini ska upptäcka din Bluetooth-kompatibla tangentbord och mus. När den gör det kommer namnen på de enheter som visas på skärmen i upptäckta enheter listan.
  7.
  Klicka på namnet på en enhet i upptäckta enheter listan och välj "Fortsätt "för att fortsätta med installationen. Vänta tills datorn koppla ihop med varje Bluetooth-enhet. När du har kopplats ihop båda enheterna, stäng av Bluetooth Inställningsassistent och Bluetooth-inställningarna fönster genom att klicka på de röda knapparna i övre vänstra hörnet på varje fönster.
  8.
  Dra ur USB-tangentbord och kablar mus. Bluetooth-tangentbord och mus är nu redo att användas med Mini.

  Tips och varningar


 • flesta USB-tangentbord och möss kan användas med Mini. Om du inte äger någon, låna dem att använda när du skapar din Mini.
 • Om du använder ett trådlöst tangentbord som inte är en Apple-produkt, kan vissa av knapparna fungerar inte med Mini Enligt David Pogue, författare till "Byta till Mac: The Missing Manual, Snow Leopard Edition. "

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur man spelar HD på en pc

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Epson CX3200 bläckpatron
 • hur man ansluter en HP-skrivare till en Dell Inspiron laptop
 • hur man bygger en Dreamcast dator
 • hur man installerar en Lexmark z715 skrivaren
 • HP 5164a bläck Refill instruktioner
 • hur du uppgraderar minnet på en dimension 8100
 • hur du ställer in en HP LaserJet 4 skrivare med Windows XP
 • hur man rengör trumman av en HP LaserJet 4200
 • hur man installerar en hårddisk på 320 GB
 • hur man byter hårddiskar i en MacBook Pro