Dator > typer av papper att skriva ut bilder på

 • typer av papper att skriva ut bilder på


 • Med uppfinningen av digitala kameror och specialpapper, konsumenter kan nu ta bilder och skriva ut dem från bekvämligheten av sitt eget hem. Även själva processen är ganska enkel, att välja en fotopapper kräver en tanke. När du skriver ut bilder hemma, anser allmänna utseende du vill uppnå. Vissa fotopapper erbjuder ett livligt och glänsande utseende, medan andra erbjuder en mer avslappnad och mjuk finish.

  matt papper

  Till skillnad från en traditionell fotografi papper, erbjuder matt fotopapper ett utseende som inte är blankt. När bilden skrivs ut på pappret, färgerna har en matt, matt utseende. Som anförs av Staples. com, denna typ av resultat fotopapper i "skarpare bilder och levande färger. " Eftersom denna typ av papper som inte reflekterar ljus, kommer fotografi s betraktaren aldrig bli distraherad av bligar. Som sådan kan fotografier på matt fotopapper ses lätt i alla ljusförhållanden, även utomhus i fullt solljus. Tidningens struktur lämnar inte utrymme för fingeravtryck och förbättrar fotografier i svart och vitt.

  Glättat papper

  Glansigt fotopapper sitter på den kompletta andra änden av spektrumet. Med en särskilt blankt utseende, denna typ av fotopapper är mest traditionellt används för bilderna skrivs ut i hemmet och på ett foto laboratorium. Dess konsistens är smidig, och färgerna ser levande och intensiv som de kontrast mot varandra. Sedan papperets struktur reflekterar ljus, fotografier tryckta på denna typ av papper kan vara svåra att se i starkt ljus. Dessutom lockar papperet lätt fingeravtryck och smuts, som lämnar en obehaglig smutsfläck på bildens yta. Oavsett tenderar denna typ av fotopapper att vara den mest visuellt tilltalande.

  Halvblank (Satin) Papper

  För ett alternativ i mitten av dessa två ytterligheter, anser halvblank fotopapper. Denna typ av fotopapper är också kallad "satin" och har en mindre blankt utseende med en något ojämn yta. I verkligheten kombinerar halvblank fotopapper fördelarna med matt papper och glättat papper i en papper. Även om det har en visuellt tilltalande glansigt utseende och klara färger, reflekterar det ändå mindre ljus än glättat papper, vilket gör det lättare att se i starkt ljus. I likhet med matt papper, lockar satinfotopapper också några fingeravtryck och damm. Tillsammans med traditionella fotoutskrifter rekommenderar Staples. com med halvblank papper vid utskrift av bilder för banderoller och affischer.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man bygger en egen dator med AMD

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en webbkamera till en TV
 • hur du tar bort utanför målet att ändra bältet i en HP Officejet HR 40
 • hur man startar upp en IBM-dator från hårddisken
 • hur man läser minne på en dator felsökas
 • hur man byter en bärbar dator fläkt
 • hur man använder datorn som en dvr
 • Lägga till en Dell AIO skrivaren till en Apple PowerBook
 • hur fylla bläck i en Canon PIXMA ip1880 skrivare
 • hur man bränner ett bildspel till dvd
 • Hur konvertera partitionen NTFS