Dator > hur man ansluter en Epson Stylus cx4800 skrivare

 • hur man ansluter en Epson Stylus cx4800 skrivare


 • Epson Stylus CX4800 skrivaren utför en mängd funktioner inklusive färgskanning, utskrift och kopiering av både dokument och bilder. Denna multifunktionsskrivare har också möjlighet att skriva ut på olika mediatyper såsom kuvert, fotopapper och vanligt dokument pappersstorlekar upp till 8,5 inches med 11,7 inches. För att korrekt ställa in Epson Stylus CX4800, behöver du en USB-skrivarkabel (säljs separat från skrivaren) för att ansluta den till datorn

  Du behöver:. .
  CD /DVD-enhet
  Skrivarpapper.
  Installations-CD.
  USB-skrivarkabel.


  1.
  Lyft upp skannern ligger på övre delen av Epson Stylus CX4800 och ta bort tejpen som håller innehavaren bläckpatronen till höger av maskinen.
  2.
  Stäng skannern. Anslut nätsladden till baksidan av skrivaren och sedan till ett vägguttag i närheten av datorn. Tryck på "Power" knappen som sitter längst övre högra delen av skrivaren. Detta gör att skrivarens innehavaren bläckpatronen att glida i rätt position för att lägga bläckpatronerna i nästa steg.
  3.
  Lyft upp skannern igen och skaka bläckpatroner kraftigt i ungefär 10 sekunder vardera (din Epson Stylus CX4800 levereras med fyra bläckpatroner). Ta ut bläckpatronerna ur förpackningen och dra av all tejp som kan täcka munstycken i patronerna. Lyft upp patronhållaren locket på skrivaren.
  4.
  Installera varje bläckpatron till motsvarande färgkodade kortplats i skrivaren. Patronhållaren funktioner behålla flikarna på båda sidor för varje bläckpatron, och du kommer att höra ett "kick" när patroner sitter korrekt i hållaren. Swing patronhållaren ned locket och lås den på plats med hjälp av tryck nedåt på fingrarna.
  5.
  Stäng skannern och tryck på bläck knappen för att starta bläck laddning (det bläck knappen ser ut som en liten vattendroppe). Bläcket Laddningen kommer att producera ljud och kommer att pågå i cirka tre minuter. Dra ut den övre inmatningsfacket och skjut pappersstödet till korrekt position behövs för just din pappersstorlek.
  6.
  Fyll den övre pappersfacket med högst 100 pappersark, och justera guiden flikarna som behövs. Vänd tillbaka matningsskyddet ligger framför papperet arkmataren på toppen av skrivaren, framåt. Förläng det nedre facket i skrivaren om du inte redan har gjort det.
  7.
  Slå på datorn men inte ansluta skrivaren till systemet ännu. Efter operativsystemet har laddats färdigt, sätt in installations-cd som följde med din Epson Stylus CX4800. Klicka på "Installera"-knappen på Epson menyn som visas.
  8.
  Följ installationsanvisningarna instruktionerna exakt och anslut USB-kabeln från skrivaren till en ledig USB-anslutningen på datorn när programvara leder dig. När programvaran har installerats, kan du bli ombedd att utföra en utskrift test. Göra utskrifter test-och skrivhuvud anpassningsprocessen enligt anvisningar från skärmen för att slutföra installation av skrivaren.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du installerar RAM-minne i en dator seanix

Relaterade artiklar


 • Logitech G11 tastatur tips
 • hur man fixar PC-program ljud
 • Definitionen av en whiteboard
 • hur man installerar HP Photosmart allt-i-ett bläckstråleskrivare drivrutiner
 • vad är en fixering fel på en CD-brännare?
 • hur man installerar en Lexmark z715 skrivaren
 • hur man byter kassetten i en Epson färgskrivare
 • hur man konfigurerar VGA-kablar
 • Hur kommer jag åt hk Healthcheck inställningar?
 • hur man rengör HP Photosmart C4280 munstycken bläckstråleskrivare