Dator > tips om hur du skannar bilder till nytryck

 • tips om hur du skannar bilder till nytryck


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . Tunna platt plast verktyg.
  Compaq Presario C300 tangentbord (HP artikelnummer 407856-001 i USA).

  Om du skannar dina bilder att dela dem via e-post eller göra en online-album, kvaliteten på skanningen kan inte vara så viktigt för dig som det är vid skanning för att göra utskrifter. Scanners är särskilt praktiskt när gör kopior av gamla, skadade, svaga eller one-of-a-kind bilder. Använda foto-redigeringsprogram kan du återställa dessa bilder och spara dem i högupplösta versioner klarar av hög kvalitet. De kan kopieras och inramade för gåvor eller blir en del av listig, handgjorda släktträd och kalendrar.

  Använda Förhandsvisning

  För att ta hänsyn till människors, skanner eller datorfel, inte scannern en snabb, initial pre -scan som visas så att användaren kan göra justeringar eller avbryta sökningen. Även kvaliteten inte blir lika hög och bilden kommer inte att vara lika fin som den slutliga skanningen, kommer du att kunna söka efter damm, ludd och hår och om den original behöver rättas till.

  Välj Högre upplösning

  För ett bra tryck som inte är mindre än den ursprungliga bilden, väljer en upplösning på minst 300 dpi. I resolutionen påverkar hur tydliga och skarpa bilden kommer att skrivas ut, om upplösningen är för låg, kommer bilden bli suddig eller pixelated. Vissa skannrar skanna på en ännu högre upplösning och bilderna kan förstoras på det sättet. Bilder scannas vid 72 till 100 dpi är endast lämpliga för e-post eller Internet-tittande.

  Välj TIFF

  JPEG-filer är OK för e-post och meddelanden på webbplatser, men deras komprimerade filstorleken inte är optimal för utskrift. Spara din bild som en TIFF bevarar detaljer och maximerar kvalitet. En TIFF kan konverteras till en mindre och mer kompakt JPEG, men en TIFF inte kan produceras från en JPEG.

  Utnyttja extra utrymme

  Om fotot du scannar är mindre än 8 "med 10 "söka igenom mer än ett foto på samma gång. När genomsökningen är klar, beskära en i, spara den och sedan gå tillbaka till den ursprungliga skanna och göra samma sak med de andra. Om du bara behöver en liten del av ett större foto, t. ex. ett headshot från en fullängds bild använder Preview-funktionen för att skanna bara den del du vill.

  Rätt manuellt

  När du har fått den bild du vill ha, inte automatiskt väljer att auto-rätta till det, det kan inte förbättra kvaliteten.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Felsökning en HP 4500N color laserjet

Relaterade artiklar


 • hur man byter en laptop tangentbord för en Dell Inspiron 3800
 • hur man läser SD-kort på en USB-
 • hur man byter toner i en kanon
 • hur man startar en Toshiba en-105 laptop utan cd
 • hur man fyller en HP PSC 1610v trefärgade bläckpatronen
 • Hur du kopierar fusk till ett SD-kort
 • hur man tar betalt ett NiMH-batteri för bärbar dator
 • hur man fyller en HP c9361 skrivarpatron
 • hur man använder den inbyggda minneskortläsaren på en gateway laptop
 • Definitionen av en whiteboard