Dator > hur man ställer in och installera ett AGP-grafikkort

 • hur man ställer in och installera ett AGP-grafikkort


 • Accelerated Graphics Port (AGP) kort är ett populärt video-Card-format. AGP-kort är inte bara snabbare än sin närmaste konkurrent, PCI-kort, men erbjuder totalt sett bättre prestanda, rapporter HelpwithPCs. com, en webbplats för personlig datorteknik. De flesta nya moderkort kommer som standard med AGP slots, men kan en del äldre moderkort bara komma med de grundläggande PCI-platser. AGP-kort installationer är en ganska enkel process så länge inga kompatibilitetsproblem uppstå

  Du behöver:.
  AGP-CD med drivrutiner.
  AGP-kompatibla moderkort.
  Skruvmejsel (tillval).


  1.
  Stäng av din dator och dra ur strömkabeln form väggen. Koppla loss eventuella bildskärm eller kablar också ansluten till datorn. Leta reda på skruvarna på datorns löstagbara panelen, eller om du har ett verktyg mindre fall, leta efter frigöringsspakarna. Ta bort datorns panelen att exponera intern maskinvara. Ground eventuell statisk elektricitet genom att röra vid något metallföremål innan du installerar kortet. Undvika att göra installationen på någon form av slipmedel yta såsom mattor.
  2.
  Leta reda på AGP-kortplatsen på moderkortet. AGP slots är mörkare än PCI-platser i flertalet fall. Det bör vara en mörkgrå plats ansluten till moderkortet, som ligger mot baksidan av datorns hölje. Om du har en AGP-kortplats som du byter ut, eller ett PCI-slot kort, ta ut kortet genom att skruva loss monteringsfästen och försiktigt dra ut kortet.
  3.
  In den nya AGP grafikkort i AGP kortplatsen. Skruva fästet i ärendet för att säkra kortet. Du kanske måste trycka ut en av den plats metallklämman innehavare på datorn fall om du använder en ny plats. När du säkra kortet, skjuta några sladdar eller kablar tillbaka in i fallet och sätta sidopanelen igen. Skruva sidopanelen igen eller låsa den på plats. Anslut strömkabeln till väggen och koppla in någon video eller skärmkablar in på baksidan av ditt nya grafikkort.
  4.
  Ström på datorn och låt den belastning på skrivbordet. Eftersom du installerar ett nytt grafikkort, kan upplösning ser först fattiga tills du installera drivrutinerna. Sätt föraren eller cd-skivan som följde med din AGP-grafikkort. Följ steg tills installationsguiden är klar. När du har fått en anmälan om en lyckad installation, måste du i allmänhet att starta om datorn för att se ändringarna.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:felsökning en Hewlett-Packard suddig bildskärm

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP Desktop cd låda som inte går att öppna
 • hur man kan kontrollera ett grafikkort på en vista dator
 • hur man fixar en bildpunkt på en Mac
 • hur man fylla på bläck cartrage för en Epson Stylus cx7400 skrivare
 • hur man rengör ett HP 960C bläckpatronen i vista
 • hur man bygger manliga sladdar datorkraft
 • Vilka är de namn som virtuellt minne?
 • hur man sätter sparad dokument upp på en dator
 • hur man gör med gamla datorer i Dallas, Texas
 • hur du slår på Wi-Fi för en HP Deskjet