Dator > hur man fyller en Epson to485 bläckpatron

 • hur man fyller en Epson to485 bläckpatron


 • TO485, även kallad T048520, används i Epson Stylus Photo R300, RX500, RX600 och R300 M skrivare. Kassetten är idealisk för utskrift av fotografier och grafik. Kassetten är 5,8 x 4,5 x 0,8 inches i storlek, vilket betyder att det inte har en mycket stor bläckbehållare. Efter utskrift av några fotografier, använder skrivaren allt bläck och du måste byta ut kassetten. En mer ekonomisk lösning är att fylla på befintliga T048520 patron

  Du behöver:. .
  Chip resetter
  Refill kit eller sprutor (en för varje färg).
  Needle.
  Tumme borr.
  Handdukar.


  1.
  Köp en Epson chip resetter (se Resurser) som är särskilt utformad för Epson T048520. Utan detta chip resetter kommer påfyllning verksamhet vara fruktlösa. Det finns en "smart" chip installerat på din patron. Syftet med detta chip är att erkänna bläcknivån i patronen. När bläcket tar slut i bläck, meddelar det användaren att kassetten inte kan skriva ut på grund av låg bläck. Men är det chip inte programmerad att känna igen den "fyllas på" bläcknivå. Istället håller det ger dig budskapet om "Low Ink" trots att du fylla patronen. Syftet med en resetter är att radera minnet av chips så det erkänner påfyllda bläckpatroner som fullvärdiga.
  2.
  Återställ din patron. Processen bör inte ta mer än några minuter. Du kommer bara att föra resetter i kontakt med chip och tryck på resetter knappen. Hänvisa till chip resetter handbok för specifika instruktioner.
  3.
  Bred pappershanddukar på golvet, eller var du kommer att arbeta. Dessutom gummihandskar om du vill undvika fläckar fingrarna.
  4.
  Lokalisera området där du måste borra hålet. Det kommer att finnas en liten knapp på patronen som säger "push". Du måste borra hål precis ovanför den här knappen. Bläck är påfylld med den här lilla knappen.
  5.
  Borra ett litet hål mitt framför den första, mot Epson etiketten. Denna andra hålet, i motsats till den första, är endast avsedd för att låta luften komma ut när du fyller det första hålet med bläck.
  6.
  Fyll sprutan med bläck och in sin nål i refill hålet (det första hålet). Tryck inte nålen för långt ner som det bara kan tränga igenom ca 1 cm inuti kassetten.
  7.
  Fyll patronen mycket långsamt eftersom bläcket behöver tid för att köra inne i olika interna kammare. Du kommer att märka bläck och luftbubblor kommer ut ur lufthålet som du borrat.
  8.
  Överfyll inte patronen. När du är klar, ta bort sprutan, hålla undan och torka av eventuellt spill bläck från kroppen av patronen.
  9.
  Installera bläckpatronen i skrivaren. Undvik att använda skrivaren för åtminstone en dag. Bläcket behöver lite tid att slå sig ner på botten av patronen.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man gör tovade tvål

Relaterade artiklar


 • HP Color LaserJet 4600dn felsökning
 • Hur vet jag vilken bärbar dator är rätt för mig?
 • användning av datorer i kommunal förvaltning
 • hur man bygger gamla kompakta datorer
 • saker att sätta på flash-enheter
 • hur du säkerhetskopierar Boot Camp
 • HL 5140 Brother felsökning
 • hur reparera en frusen macbook
 • hur man gör en spela wmv-fil på en DVD-spelare
 • Definitionen av en whiteboard