Dator > datorer i hushållsapparater

 • datorer i hushållsapparater


 • Du behöver:
  kulspetspenna eller push pin
  . Spruta och nål.
  Bläck.

  Datorer i hushållsapparater göra livet lättare och utföra uppgifter som är vardagliga och obekvämt. Datorer finns i hushållsapparater är mycket låg effekt och oförmögen att de komplexa uppgifter som finns i mer komplexa typer av datorer som stationära och bärbara datorer. Datorer i hushållsapparater övervaka temperaturer, vakt bosättning, koka kaffe och utföra förprogrammerade uppgifter.

  Kaffebryggare

  Många börjar sin dag med ett kopp kaffe och mer kaffe finns med en programmerbar dator. Eftersom de flesta människor har bråttom första sak på morgonen, kaffebryggare som gör kaffe automatiskt populära. Datorn i de flesta kaffebryggare är mycket liten och begränsad, men deras programmerbarhet är relativt stark. Datorer i kaffebryggare kan också stänga en överhettning kaffepanna kvar på av misstag.

  Larmsystem

  Alarm system använder ett stort utbud av databehandling och kommunicera med ett nätverk för övervakning av säkerhetsskäl varningar. För att övervaka dörrar och fönster, larmsystem nätverk använder en serie av magnetiska sensorer som kommunicerar med ett centralt datasystem. Brott i trygghetssystemet rapporteras till ett övervakningssystem agent som har förmågan att sända säkerhet till lokalerna. Datorn i säkerhetssystemet är inställd att vara aktiv och övervaka de programmerade områdena i huset. Larmsystem upptäcka bränder, olyckor och ins bryta och minska den tid det tar för myndigheter att komma fram till scenen.

  Automatiserad luckor

  Automatisk vakuumsystem använda ett komplext system av sensorer för att kommunicera med en dator som styr enheten kring ett rum att suga upp skräp och damm. Med enkel programmering, kör en dammsugare en kurs som rengör under möbler och når hörn som är svåra att nå annars. Vakuum system finns tillgängliga att ladda automatiskt och rena rum utan tillsyn. Sensorer låta renare för att navigera bort från trappor, avsatser och väggar. Automatiserad dammsugare rena golv utan övervakning och minska den tid det tar att upprätthålla renlighet av golv.

  TV

  Många TV-apparater innehålla en stor mängd datorprogrammering kapacitet, och har möjlighet att automatiskt spela in program, begränsa gå in och göra automatiskt funktioner. Tv: n finns tillgängliga som har tillgång till Internet och användarna kan styra inspelning via Internet eller hem-PC. Föräldrarnas funktioner hjälper föräldrar att begränsa tillgängliga kanaler för att se tillsammans med gånger TV finns. Datorer i TV besitter den förmåga att kommunicera med programvaran i en stationär dator och visa PC-utgången på TV-skärmen.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar HP 74/75 bläckpatroner för skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man kan ansluta flera datorer till ett kabelmodem
 • hur man rengör ett LCD-laptop-skärm
 • hur man fyller en HP PSC 1610v trefärgade bläckpatronen
 • HP bärbar dator trådlöst felsökningstips
 • hur man konfigurerar VGA-kablar
 • hur man installerar en hårddisk på en Toshiba Satellite bärbar dator
 • hur man använder Smartboard för ett möte
 • hur man gör en trådlös internet-antenn
 • dator koaxialkabel krav
 • hur man fixar en skadad skärm bärbar dator