Dator > Vilka är funktionerna på en Memory Stick?

 • Vilka är funktionerna på en Memory Stick?


 • ett minne, även kallat en flash-enhet, USB-enhet eller minne, är en liten dator lagringsenhet, endast 2 eller 3 inches lång, med en USB-kontakt i ena änden. Eftersom de är tåligare än cd-eller dvd-skivor, minnen har blivit populära för studerande använder för att lagra säljfrämjande information som skickas med post och för att främja en verksamhet, är vägen pennor vanligen sprids. Minnen kan hittas på nyckelringar och nyckelband, formas till MP3-spelare eller ökas genom att infoga SD-kort.

  Allmänt Lagring

  Den mest uppenbara funktionen av ett minne är att lagra data. Eftersom de är robustare än CD-skivor och kan skrivas om, de är populära för att flytta data från en dator till en annan. De är också förmåga att hålla stora filer, kapaciteter från 2 GB eller mindre till 128 GB, så en stor mängd bilder, ljud eller video kan lagras på dem. Dessutom kan all denna information tas bort, och enheten kan återfyllas.

  köra programvara och program

  Som en CD kan ett Memory Stick vara utrustade med en ansökan och alla dess nödvändiga filer. Efter att enheten har satts in i USB-porten, en snabb oftast visas med en fråga vad du vill göra med informationen den innehåller. Programmet kan antingen installeras från enheten eller avrättas utan installation.

  Recovery

  Istället för att försöka hålla reda på ditt operativsystem återställnings-CD, lagra den informationen på din kappsäck flash-enhet. Det kan användas för att starta om systemet när katastrofen slår till. Du kan också använda den för att överföra antivirusprogram. Men var försiktig när du använder ditt minne, eftersom det kan också vara sändare av viruset.

  Underhållning

  Din flash-enhet (eller en serie av flash-enheter) kan hålla hela din musikkatalog, avsnitt av din favorit TV-program eller hela filmer. Ansluta den till din dator eller använda en bostad eller bil stereo med en USB-port. Sparade spel data från datorer och spelkonsoler kan också sparas till dessa bärbart minne enheter.

  Medicinsk Identifiering

  Dessa fickformat register kan också användas som en medicinsk ID-armband, men med mycket mer information. Journaler, personliga material identifiering och försäkring information kan lagras i nödsituationer. Med en praktisk medicinsk flash-enhet, kan läkarna se till att ge snabb och effektiv vård till patienter med existerande villkor.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man visar MP3-filer på en HP-dator med en sansa disk

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort alla hårddisk data
 • hur man öppnar en Dell Inspiron 1501 skal
 • felsökning en HP 4l skrivare
 • hur man rengör bläckpatronen för en Hewlett Packard 648c med en bläck test
 • hur man fyller Lexmark Färg P4350 bläckpatron
 • hur man tråd en strömförsörjning
 • hur man fyller en HP c9361 skrivarpatron
 • hur man byter hårddisk i en Dell Latitude C600 laptop
 • hur man fyller en HP 02 bläckpatron för Photosmart C6180
 • vad är en video controller?