Dator > hur man köper en bra billig dator

 • hur man köper en bra billig dator


 • Köpa en billig, kvalitet dator kan vara frustrerande, speciellt för nybörjare eller människor som inte vet mycket om dator kapacitet eller terminologi. I en teknisk klimat som verkar förändras hela tiden, att hitta en dator som passar dina behov och budget kan kännas som en förlorande förslag. Om du är villig att avstå från alla de senaste klockor och visselpipor och köpa en maskin som ger dig bara vad du behöver, kan du hitta en varaktig, välfungerande dator som inte kommer att bryta banken
  1.
  Gör en lista över funktioner och kringutrustning som du behöver. Kanske du behöver en snabb stationär maskin, eller kanske du behöver en lätt bärbar dator. Du kan behöva en CD-ROM-enhet, en platt-skärm och en massa minne, eller kanske du letar efter en dator att göra grundläggande ordbehandling och surfa på Internet. Räkna ut exakt vad du behöver så att du inte slösar inte på en dator som har tillbehör och alternativ som du kommer inte att använda.
  2.
  Börja med vänner och familj. Kanske någon du känner har en kvalitet dator de vill sälja, eftersom de ska uppgradera till en nyare maskin. Be att få testa datorn för ett par dagar för att se den erbjuder vad du behöver, och underteckna ett avtal med säljaren som ger dig 14 eller 21 dagar på sig att återställa datorn om det inte fungerar ordentligt.

  3.
  köpa en begagnad eller ny dator från eBay. Betala med PayPal, som försäkrar inköp i fråga om vilseledande om den del av säljaren. Tänk på att du förmodligen inte kommer att kunna få pengarna tillbaka om du inte gillar något om en dator när du har fått det. Ställa så många frågor av säljaren som möjligt innan du lägger ett bud eller köpa en dator direkt.
  4.
  Bläddra i lokala Craigslist annonser. Be att få testa maskinen och också få en pengarna-tillbaka-garanti skriftligen ska datorn sönder efter ett visst antal dagar. Även fråga om du kan ha en dator professionell kolla datorn för skadad utrustning. Var inte rädd för att pruta med säljaren för att få bästa möjliga.
  5.
  Kontrollera cirkulär och webbplatser dator detaljhandlare och varuhus, som ofta annonserar försäljning och specialerbjudanden. Se till att du vet vad du får för priset annonseras. Till exempel, enligt MSN. com, när Apple presenterade en $ 500 Mac mini, kom maskinen utan en bildskärm, tangentbord eller mus. Utrusta datorn med dessa grundläggande kosta konsumenterna minst $ 170.
  6.
  Delta U. S. Treasury beslagtagna-egendom auktioner, där du kan få branta rabatter på datorer. Ofta du inte kommer att kunna testa utrustningen innan köp, men risken du tar kan vara värt den extra lågt pris som du betalar för en dator.

  Tips och varningar


 • Om möjligt köpa ett varumärke du känner till och litar på. Om du köper en off-märke datorn, kan du betala mer för reparationer eller har det svårare att hitta reservdelar.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man fyller Brother LC-51 skrivarpatroner

Relaterade artiklar


 • inbyggda system projekt för skojs skull
 • Hur du tar isär en IBM 380d bärbar dator
 • hur ändrar pci modem i en Compaq laptop
 • ytterligare RAM-minne till en HP laptop
 • hur man sätter minne i en Dell Inspiron 1501
 • hur man skriver ut kopior med inbyggd kol
 • hur du formaterar en Dell med en återställnings-CD
 • hur man installerar Microsoft Outlook 2003 på Citrix-servrar
 • vad är en fixering fel på en CD-brännare?
 • hur man sätter en knapptryckning på datorn