Dator > Vilka är fördelarna med att installera ett grafikkort?

 • Vilka är fördelarna med att installera ett grafikkort?


 • Du behöver:
  minnesenhet
  . Stjärnskruvmejsel.
  Nåltång.

  Installera ett grafikkort kan avsevärt förbättra en dators prestanda. Grafikkortet bör vara en uppgradering över datorns nuvarande kort för en prestandaökning. Ett bättre grafikkort förbättrar avsevärt datorns gaming förmåga. Kortet kan också förbättra datorupplevelse genom att spela video bättre och frigöra minne. Alla datorer har ett grafikkort, antingen inbyggd i moderkortet eller förinstallerat, men det kan vara möjligt att installera ett nytt kort.

  bättre spel

  Installera ett bättre grafikkort kan förbättras avsevärt hur väl en dator kan spela spel. Grafikkortet är den viktigaste hårdvara för spel. En dator förmåga att spelar spel avsevärt kan hindras av ett grafikkort som är otillräcklig för ett spel krav. Vissa datorer är utrustade med högkvalitativ grafik kort, men som spel börjar kräva bättre grafikkort, kommer den förvalda grafikkortet inte lika bra som en ny, modern grafikkort.

  Dessutom en dator som är några år gamla kan spela spel nästan lika bra som en modern dator genom att installera en nuvarande grafikkort. Det är oftast billigare att lägga till ett nytt grafikkort i en äldre dator än att köpa en ny dator.

  Better Video Performance

  Installera ett grafikkort kan också förbättra hur väl datorn spelar och redigerar video. Ett bra grafikkort kan hjälpa en videoredigerare få arbete snabbare. Ett installerat grafikkortet har sitt eget minne och resurser så det kan förbättra videouppspelning kvalitet, vilket är särskilt viktigt med högupplöst video och flera videoklipp på samma gång. Dessutom är ett grafikkort som syftar till att bearbeta och komprimera video och hjälper en dator "säkring" (processen en ny video) snabbare.

  frigöra minne

  Vissa inbyggda grafikkort har egna dedikerat minne, medan andra delar datorns minne. Om datorns inbyggda grafikkort aktier i datorns minne, installera ett grafikkort kommer att frigöra det minne för att datorn ska användas i andra uppgifter. Installera ett grafikkort kan bidra till att förbättra datorns prestanda även om den nya grafikkortet är lika med datorns inbyggda kort. Dessutom minnet inbyggt i ett grafikkort är oftast snabbare än minnet som datorn använder, som också kan bidra till en prestandaförbättring.

  Smidigare datorupplevelse

  Även om du kanske inte behöver installera ett grafikkort för att datorn ska kunna göra vad du behöver den till, installera ett grafikkort kan göra din upplevelse smidigare. Nyare operativsystem (nästa version av Windows, Mac OS X, Linux, etc. ) integrera ofta nya grafiska funktioner för att förbättra användarens upplevelse som den inbyggda grafikkort kanske inte kan visa smidigt.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man använder micro SD kort med äpple bärbara datorer

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort målet och uppgradera RAM Toshiba Tecra M3 notebook
 • hur du lägger till minne till en laptop acer3620
 • hur man bygger billiga stationära datorer
 • hur du tar bort skräp från bryggan
 • hur man konfigurerar ett kontor sökning SharePoint Server att genomsöka
 • Hur konvertera diabilder eller negativ och bilder till digitala bilder
 • hur man fixar PC-program ljud
 • hur man byter DDR-minne i en bärbar dator
 • hur man fyller en hp93 färgpatronen & lura skrivaren
 • hur man skapar certifikat med hjälp av Exchange 2003