Dator > hur på Installera en Apple Remote Desktop

 • hur på Installera en Apple Remote Desktop


 • Apple Remote Desktop är ett desktop management program som låter dig komma åt andra datorer från datorn för fjärrstyrning tekniskt bistånd, programinstallationer och filåtkomst, enligt David Pogue, författare till "Mac OS X Snow Leopard. The Missing Manual" När programmet är installerat på din primära dator måste du installera eller uppgradera programvaran på den ytterligare datorer. Från och med juni 2010, är Apple Remote Desktop 3-program finns att köpa hos din lokala Apple-butik, liksom vid den officiella Apple Online Store.

  Du behöver:
  Apple Remote Desktop 3 installations-CD
  . Mac OS X v.
  10.
  4 eller nyare.


  1.
  Sätt Apple Remote Desktop installations-CD i datorns optiska enhet och dubbelklicka på CD-ikonen som visas på skrivbordet. Dubbelklicka på "Apple Remote Desktop Installer" ikonen för att köra installationsguiden.
  2.
  Klicka på knappen "Fortsätt" längst ner i installationsprogrammet fönstret och klicka på "Godkänn "-knappen på licensavtalet popup-fönster. Välj din hårddisk som destination för ansökan, och klicka på "Fortsätt. " Klicka på "Upgrade"-knappen och skriv in ditt lösenord systemadministratör, följt av "OK" för att börja programinstallationen.
  3.
  Klicka på "Apple"-ikonen i övre vänstra hörnet av ytterligare datorns Macintosh skrivbord skärmen och välj "Systeminställningar. " Välj "Konton" ikonen och klickar på knappen "+" för att lägga till ett nytt konto användare. Skapa ett namn och lösenord för det nya kontot och klicka på rutan bredvid "Tillåt användare att administrera datorn. "Klicka på" Skapa Konto "knappen.
  4.
  Klicka på" Visa alla "-knappen i fönstret Konton och klicka på" Dela "-ikonen. Markera kryssrutan bredvid" Apple Remote Desktop "i sidomenyn på Dela fönstret och håll nere" Option "-tangenten på tangentbordet. Markera rutan bredvid den nyligen skapade användarkonto för att lägga till användaren till Apple Remote Desktop och välja alla de användarrättigheter kryssrutor.

  5.
  Klicka på "Go" längst upp på skärmen på den primära datorn och ytterligare datorn och klicka på "Verktyg" från undermenyn. Dubbelklicka på "Apple Remote Desktop" i Verktyg-fönstret för att köra programmet.
  6.
  Klicka på "Scanner" fliken i Apple Remote Desktop sidomeny på din primära dator för att söka efter ytterligare datorer i nätverket, och dubbelklicka på datorn från listan över tillgängliga datorer.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du ansluter en icke-USB streckkodsläsare till en dator

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en dator med Bluetooth till en USB-skrivare
 • ersätter gångjärn på en Mac iBook
 • hur du installerar en Microsoft Wireless Laser Mouse
 • hur man rengör noggrant ut en hårddisk
 • Vilka är skillnaderna i minnet storlekar på datorer?
 • hur man öppnar CMOS BIOS av en Toshiba dynabook satellit 2510
 • hur man fixar en skadad skärm bärbar dator
 • felsökning ett blinkande skärm
 • hur man uppgraderar RAM på en gateway ml6232
 • hur man använder ett 2GB enhet Lexar flash