Dator > hur man får digital skrivare för ett företag

 • hur man får digital skrivare för ett företag


 • Även digital skrivare erbjuder utmärkt dokument kvalitet, är det ibland svårt att ta sig igenom alla de blinkande lamporna och hype som omger så många val. Det verkar, att höra annonsörer prata, en oändlig mängd alternativ. Det är problemet. Så många alternativ finns att de gör valet av lämpligaste skrivare för specifika applikationer förvirrande. Bestäm bara vilka arbetsuppgifter den digitala skrivaren behöver att göra för din dagliga användning. Inrikta sig på de tre eller fyra mest frekventa behov skrivaren måste uppfylla, och köpa enligt dessa behov. Undvik hype, sätta sig på några alternativ du verkligen behöver och gör ditt val enligt vissa grundläggande överväganden
  1.
  Bestäm kvalitetsnivå (s) du behöver de utskrivna dokumenten ska ha. Titta på olika typer av utskrifter som behövs, och matcha dina inköp till önskad utskriftskvalitet. Svara för dig själv om allt du skriver ut måste vara av högsta professionella kvalitet, eller kommer enkel svart-vita kontor dokumentutskrift möta dina dagliga behov. Köp inte vad du inte behöver.
  2.
  Bestäm om de tryckta dokumenten måste vattentät och långvarig. Behöver du köpa en skrivare som kommer att pälsen varje dokument med en tydlig sigill för att skydda den mot fukt och uthärda, eller är de dokument som skrivs ut förvaras åtskilt permanent. Kontrollera storleken potential. Kontrollera att skrivaren skriver ut större dokument och bilder som behövs, till 8 av 10 inches, och leta efter alternativ som möjliggör för mindre, till och med plånboken storlek, utskrift också.
  3.
  Betrakta pappersval skrivaren kommer att rymma. Matt papper är att föredra av många som vill ha toppkvalitet dokument. Kom ihåg att de flesta leverantörer kommer att erbjuda och försöka sälja dig högsta kvalitet papper. Generellt sett billiga papper kommer att ge en acceptabel nivå av utskrivna dokument och bilder utan kostnad.
  4.
  Jämför kostnaden per utskrift eller foto. Hitta dessa siffror för termisk-dye och andra typer av skrivare på uppsättningar av leveranser de säljer för skrivare. Kontrollera den exakta kostnaden per sida med antalet ark i en förpackning och bläcket tillåtet för det antal ark. Kör grova beräkningar för kostnad per sida genom att spela in när och hur ofta leveranser skall fyllas på och hur många dokument har skrivits ut sedan beställning. Också hålla i minnet att ytterligare färger och färgnyanser kommer inte att dramatiskt förbättra tryckta dokument, men de kommer att resultera i mer realistiska hudtoner i bilder. Köp den här funktionen efter behov.

  Tips och varningar


 • skrivare kostnaden är inte nödvändigtvis proportion till utskriftskvalitet. Vissa billigare skrivare kommer att ge samma dokument kvalitet tryck som de dyra sådana. Alternativ gör prisskillnaden.
 • Kontrollera noga garantier för digitala skrivare innan ett slutligt beslut.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du slår på hårddisken på en Toshiba Tecra

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en extern antenn på en usb727
 • hur man loggar in på Konica Minolta bizhub
 • hur du tar bort en bittorrent från DNS-323
 • hur man fixar en EMBARQ dsl 645 modem
 • kan återställa diskpartitioner
 • vad är skillnaden mellan en mini-laptop och en bärbar dator?
 • hur man designar en PC chassi datorväska
 • hur man fyller en HP 27 trefärgs bläckpatron korrekt
 • hur man fyller Bläckpatroner till HP f2110
 • installera HP Photosmart 8049 skrivare