Dator > hur man installerar en DVD-brännare på en Dell c521

 • hur man installerar en DVD-brännare på en Dell c521


 • Dell Dimension C521 är en billig stationär dator med en AMD-processor. Dimension C521 är inte längre på marknaden, men det fanns tillgängligt i en mängd olika konfigurationer när Dell marknadsförde det. Några av dessa konfigurationer optiska enheter som inte kan skriva data till skivor. Vissa är även inte kan läsa DVD-ROM-skivor. DVD-brännare är billiga uppgraderingar, och du kan lägga till ditt Dimension C521 att ge dig själv möjlighet att säkerhetskopiera stora mängder data eller skapa filmer på DVD

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  SATA DVD-brännare.


  1.
  Stäng av Dimension C521 ner helt och föra tornet på ett fast arbete yta som inte repar datorns hölje. Placera torn på sin sida, så att sidan panelen med "Dell"-logotypen är vänd uppåt. Face den befintliga CD-ROM-eller DVD-ROM-enheten mot dig. Tryck på en metall objekt till ur statisk elektricitet från din kropp innan du börjar.
  2.
  Dra skjutlås på baksidan av datorn tornet. Medan du håller spärren, lyft sidopanelen upp och ta bort den från tornet. Ställ den åt sidan.
  3.
  Nå bakom den befintliga CD-ROM-eller DVD-ROM-enheten och ta bort SATA och kraftkablar. Låt kablarna där de är, du kommer att återanvända dem med den nya enheten
  4
  Leta små metallbitar spaken på vänster sida av Dimension C521 tornet, intill CD-. . ROM-eller DVD-ROM-enhet. Dra upp spaken för att frigöra enheten. Medan du håller spaken, flytta enheten tillbaka mot strömmen tills framsidan av enheten rensar framsidan av Dimension C521 tornet, lyft sedan ut den ur datorn.
  5.
  sitter med tre Phillips-skruvar från sidorna av den gamla CD-ROM-eller DVD-ROM-enhet.
  6.
  Placera skruvarna i samma positioner på den nya DVD-brännaren. Placera två skruvar på vänster sida och den tredje på höger sida i närheten av skivfacket.
  7.
  Placera DVD-brännare nära den optiska enhetsfacket från vilken du tog bort den gamla enheten, och bifoga SATA och kraftkablar.
  8.
  Sänk DVD-brännare in i enhetsfacket och se till att skruvarna på sidorna av enheten går in i skårorna på utsidan av enhetsfacket. Efter att ha sänkt enheten helt, tryck på DVD-brännare mot datorns framsida tornet tills den låses.
  9.
  Placera sidopanelen av datorn tornet så att den böjda metallkrokar på ned på panelen går in i två små hål i botten av tornet. Sänk övre delen av sidopanelen, vilket ger en sista ansträngning för att låsa den.
  10.
  Tillbaka Dimension C521 till dess ursprungliga plats och koppla in kablarna.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar en PCI Express-kort

Relaterade artiklar


 • hur man installerar Altec Lansing serie 100 högtalare
 • hur man lägger musik på ett microSD TransFlash kort
 • datacenter professionell certifiering
 • uppfinningen av mikroprocessorn
 • hur man installerar systemet minne i en Dell e521
 • Felsökning kuvertutskrift på en Canon LBP 5975
 • hur man bränner axiell filer till en DVD
 • Vilka är nackdelarna med en Tablet PC?
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur man byter en hårddisk i en iMac G3 500