Dator > hur man återställa oavsiktligt raderade filer från flyttbara lagringsmedia

 • hur man återställa oavsiktligt raderade filer från flyttbara lagringsmedia


 • En extern hårddisk, som alla flyttbara media ansluten till en dator kan ha filer av misstag raderat på det. Du kan återställa oavsiktligt raderade filer med hjälp av en Undelete-program. Det finns ett antal Undelete program för PC och Mac som kan användas med löstagbara media, såsom en extern hårddisk. Några av de Undelete program finns på försök i stället för att köpas direkt. Undelete program varierar i sina strategier för att återställa filer, men alla fungerar på ett liknande sätt att återställa filen så den kan användas igen.
  1.
  Anslut USB-eller FireWire-kabeln från den externa hårddisken till lämplig kontakt på datorn. Vänta på den externa hårddisken ikon ska visas på skrivbordet
  2
  Ladda ner ett Undelete program till datorns skrivbord -. . Till exempel den testversion av Data Rescue outplåner program för Mac eller testversionen av FileRestore Professional för en PC. Dubbelklicka på filen när den har laddats ned. Följ menykommandon för att installera programmet på datorns hårddisk. Om du använder en dator, starta om den.
  3.
  Starta Undelete programmet genom att dubbelklicka på dess ikon i "Program" mapp eller välja den från "Alla Program "-menyn.
  4.
  Välj" Nybörjare "eller" Easy "från Undelete programmets huvudfönster. Vänta som outplåner programmet söker igenom datorn efter lagringsenheter.
  5.
  Välj ikonen för den externa hårddisken från listan med alternativ som presenteras i en ny skärm. Klicka på knappen "Fortsätt" för att gå till en ny skärm.
  6.
  Välj "Medium" från "Scan Time" eller "Scan Quality" popupmenyn . Klicka på knappen "Fortsätt" för att gå till en ny skärm.
  7.
  Klicka på "Go" eller Start ". Klicka på "Ja" i bekräftelsen popup-fönster.
  8.
  Vänta allt från 20 minuter till mer än fyra timmar som en förloppsindikator fylls från vänster till höger. Klicka på knappen "Fortsätt" när förloppsindikatorn är helt fylld.
  9.
  Klicka på kryssrutan bredvid den borttagna filen som visas i en kolumn om den nya skärmen som har dök upp. Klicka på knappen "Fortsätt" för att gå till en ny skärm.
  10.
  Klicka på "Spara" eller "Spara till"-knappen. I fönstret som visas, navigera till datorns skrivbord. Klicka på knappen "Spara" i fönstret för att spara raderad fil till skrivbordet.
  11.
  Avsluta outplåner programmet när programmet huvudsakliga visas igen. Högerklicka på den externa hårddisken ikon på skrivbordet. Välj "Mata ut" från popupmenyn. Ta bort USB-kontakten från USB-porten på datorn.

  Tips och varningar


 • Ta inte bort ytterligare filer från den externa hårddisken innan du har återhämtat de du vill.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man återställer en skrivarport

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Konica-Minolta magicolor
 • hur du skannar 2x2 bilder på en Epson 3170
 • hur ändrar bläckpatronen i en Lexmark X2470
 • hur man stänga av en Dell Inspiron 9300 pekplatta
 • hur man använder en standard hål Kensington-lås på en bärbar dator
 • hur man använder en PDA scanner
 • Lägga till en bildskärm till en dator
 • hur till återvinna knäckt filer
 • hur man konfigurerar Cisco 2503
 • hur man rengör trumman av en HP LaserJet 4200