Dator > saker att sätta på flash-enheter

 • saker att sätta på flash-enheter


 • En flash-enhet är en liten enhet du ansluter till USB-porten på din dator. Du kan flytta eller kopiera nästan allt på din hårddisk till flash-enhet. Flash-enheter finns i en mängd av minne storlekar såsom åtta gigabyte (GB) och 32 GB. En flash-enhet passar i fickan och kan anslutas till en annan dator, vilket ger dig tillgång till de filer du har sparade.

  Familj Dokument

  Försäkringsbolag berätta för dig att lagra viktiga juridiska och ekonomiska handlingar på ett säkert Kassaskåp så att i händelse av en villabrand eller andra katastrofer, är de säkra. Med hjälp av en flash-enhet, kan du ha en annan back-up av viktiga filer. Kopiera objekt såsom inteckning papper, försäkringar, din vilja och äktenskaplig papper på en flash-enhet för förvaring. Håll flash-enhet på en säker plats utanför hemmet, kanske din värdeskåp. Du kan ta videoklipp inne i ditt hem för att dokumentera dina tillhörigheter och inredning för försäkringsändamål och spara videor på att flash-enhet. Att hålla kopior av viktiga dokument på en flash-enhet med dig kan du snabb tillgång till dem vid behov och ger dig möjlighet att skicka kopior via e-post, oavsett var du är.

  Arbete

  Oavsett om du tar jobbet hem från kontoret eller arbetar från avlägsna platser, med din flash-enhet som en bärbar dator innebär att du alltid har tillgång till ett viktigt arbete dokument och projekt. Spara instruktionerna för ett projekt som du arbetar med, konstruktioner du är mitt i att skapa och information kundkontakt på flash-enheten. Om du reser till arbete, med ditt arbete information om en flash-enhet innebär att du aldrig oroa dig för att glömma något viktigt på ditt skrivbord. Du kan också spara vissa program i datorn, på flash-enheten att använda de dagar du arbetar utanför kontoret.

  Memories

  Spara bilder, videor och andra speciella minnen från din dator till din flash-enhet. Foto-och videofiler kan fylla en hel del utrymme på hårddisken på din dator. När du sparar dessa filer på flash-enheten, gratis dig att utrymme för andra saker. Efter att ha foton på en flash-enhet ger dig också möjlighet att få dina bilder utskrivna i en butik. Många butiker har självbetjäning foto center som låter dig ansluta din USB-sticka och skriva ut foton på maskinen. Hålla bilder på flash-enheten liknar bära omkring på ett fotoalbum, förutom att flash-enheten är mycket mer hi-tech och tar upp mindre utrymme.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur isär & byta ut batteriet i en HP 48g

Relaterade artiklar


 • hur man använder en PDA scanner
 • hur man bygger ett skrivbord från scratch
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett PC-nätverk
 • felsökning en Hewlett Packard bildskärm som inte startar
 • hur man gör en spegel mapp på en extern hårddisk
 • hur man öppnar en satellit Toshiba laptop A45-S130
 • checklista för LAN trådlös säkerhet
 • HP Desktop 9650 skrivare felsökning
 • hur man installerar intern hårddisk 320GB xp & format
 • hur man justerar färger på canon 560 skrivare