Dator > hur man byter en Toshiba Satellite M55-skärm

 • hur man byter en Toshiba Satellite M55-skärm


 • Ibland finns problem på din Toshiba M55 display som inte kan fastställas utan en komplett skärm ersättare. Även om du kan vända dig till hjälp av en professionell dator reparatör eller skicka in din bärbara dator till Toshiba, är kostnadseffektiva dessa inte är effektiva alternativ. Även om du har liten eller ingen dator reparation expertis, kan du hantera utbyte av din Toshiba M55-skärmen med hjälp av inget annat än en platt och en Phillips skruvmejsel

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Toshiba Satellite M55. Koppla bort nätadaptern från baksidan av enheten och sedan vända på datorn. Du kommer att se det horisontella batteriet kontur på ovansidan av enheten, med ett batteri release reglaget precis under den. Skjut mekanism för att frigöra batteriet. Ta bort det.
  2.
  Märke till bezel av din Toshiba Satellite M55 skärm, som är den svarta panel som fungerar som en omkrets runt själva skärmen. Det finns fyra skruvar på denna bezel, var och en omfattas av ett plast tätning i estetiskt syfte. Använd ditt finger eller i utkanten av en platt föremål, t. ex. en skruvmejsel, för att ta bort plasttätningar att avslöja skruvarna. Ta bort alla fyra skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
  3.
  Notera plast spärrarna som ligger mellan ramen och baksidan av datorns bildskärm. Dessa lås är vad håller bezel på plats. Använd dina fingrar för att bända mellan spärrarna och bezel för att lossa spärrarna. Ta på ramen helt.
  4.
  Hitta de två metall fästena på båda sidor av skärmen nu när ramen är borta. Varje metall fästet kommer att ha två skruvar i den. Ta bort dessa skruvar med stjärnskruvmejsel och ta bort fästena.
  5.
  Dra skärmen försiktigt och delvis avstånd från baksidan hölje för att avslöja LCD-kabeln som går från baksidan av skärmen i höljet. Vid den punkt den ansluter, är det hålls på plats av en klibbig bit lim. Dra denna bit bort att koppla bort kabeln.
  6.
  Notera högtalarna direkt på botten av skärmen. Ta bort de två skruvarna här med din stjärnskruvmejsel. Dra denna högtalare strippa att avslöja omriktaren styrelsen.
  7.
  Märke till black LCD-skärmens bakgrundsbelysning kabeln om omriktaren ombord. Vänd kontakten här kabeln löper i uppåt, i "upplåst" eller horisontellt läge. Dra ut kabeln.
  8.
  Ta bort de tre sista skruvarna på varje sida av Toshiba Satellite M55 skärm, dra sedan displayen helt.
  9.

  Skjut in ersättare skärmen för M55. Återmontera delarna av displayen i omvänd ordning, knäppa dem på plats med dina skruvar och fästen.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du installerar en Microsoft Wireless Laser Mouse

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den WEP-nyckel på BT bredband
 • hur man byter hårddisk på en MacBook unibody
 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • funktionerna i Tablet PC
 • hur man gör en spela wmv-fil på en DVD-spelare
 • hur man installerar program på en mini-laptop
 • hur du tar bort en hårddisk från en Dell Inspiron 9300
 • hur man använder en trådlös USB 2.0 adapter
 • Lexmark bläck 33 refill instruktioner
 • hur man startar upp en IBM-dator från hårddisken