Dator > hur man byter en Acer Ferrari 4000 tangentbord

 • hur man byter en Acer Ferrari 4000 tangentbord


 • Att hantera ett tangentbord fel på din laptop kan vara frustrerande, men det är en av de vanligaste bitar som behöver bytas ut. Detta beror på att det är den mest använda del av maskinvaran. Acer Ferrari 4000-serien tangentbordet är svårt att ta bort eftersom det inte finns detaljerade instruktioner i Ferrari manualen. Det är också svårt att hitta en servicemanual för Acer Ferrari 4000-serien laptop. Det finns en viss minimal demontering krävs som kan upphäva garantin avtal. Kontakta Acer direkt för mer information.

  Du behöver:
  Liten, platt skruvmejsel


  1
  Stäng av din Acer Ferrari bärbar dator, och sedan koppla ur strömkabeln och alla yttre. . enheter och diverse kablar. Stäng LCD-skärmen, och sedan placera den bärbara datorn nedåt. Leta upp batteriet på undersidan hölje av den bärbara datorn och tryck sedan på låsfliken tills batteriet är befriad från sitt fack. Ta bort det från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  2.
  Leta reda på minnesplatsen omslag nära mitten av den bärbara datorn botten hölje församling. Kallelse hålet i övre högra hörnet på minnet lock. Sätt in en platt skruvmejsel i det hålet tills den får kontakt med tangentbordet-låsskruven i hålet. Använd en liten ficklampa för att lokalisera skruven vid behov. Vrid låsskruven motsols tills det blir löst. Den bärbara datorn är utformad så att skruven stannar i skruvhålet. Det kommer inte ut.
  3.
  Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan öppnar LCD-panelen hela vägen. Sätt en liten, platt skruvmejsel i skåran bakom ESC knappen, och försiktigt bända upp det övre vänstra hörnet på tangentbordet. Göra samma sak mot skåran bakom DEL knappen tills tangentbordet församlingen kan röra sig fritt.
  4.
  Tag i tangentbordet från den övre kanten, och lyft sedan sakta ut ur den bärbara datorn höljet . Placera tangentbordet ansiktet ner över handledsstödet.
  5.
  Leta reda på tangentbordet band kontakten, och se där den ansluter till moderkortet. Använd en liten platt skruvmejsel för att låsa upp flikarna på vardera sidan om bandet kontakten där den ansluter till moderkortet. Koppla loss flatkabeln från moderkortet mycket noggrant. Tvinga inte. Om du bryter kontakten bort av moderkortet församling, måste du byta hela moderkortet.
  6.
  Ta bort den gamla tangentbordet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan. Installera det nya tangentbordet genom att upprepa detta i omvänd ordning.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:felsökning nätverksskrivare i Windows XP

Relaterade artiklar


 • Vad är det enklaste sättet att använda en bärbar dator med en bildskärm?
 • hur du lägger till video till Flash
 • hur man gör en Seagate USB-enhet startbar
 • hur man kan minska plus storleken på en 25-pin seriell kabel
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stereo mottagare
 • hur du ställer in en Apple LaserWriter PC-nätverk
 • hur man identifierar ett moderkort maker
 • hur du uppgraderar minnet på en dimension 8100
 • hur man fixar en pipa på min HP dv4000 laptop
 • hur man fixar ett uppochnedvänt laptop skärmen