Dator > hur du installerar en 9250 Radeon video på en gateway gt5428

 • hur du installerar en 9250 Radeon video på en gateway gt5428


 • The Gateway Gt5428-en stationär dator med en dual-core CPU och integrerad Intel Graphics Media Accelerator 950 video-är tillräckligt för de flesta företag och pedagogiska tillämpningar. Men det integrerade video använder delat systemminne, rinna de tillgängliga RAM-minne från ditt system om du kör mer video-tunga applikationer-som orsakar system nedgång. En metod att lösa problemet är att installera en fristående grafikkort. De 9. 250 Radeon grafikkort, ett entry-level grafikkort designat av ATI, installerar i en av de två tillgängliga PCI portar i Gt5428, vilket ger dig video prestanda utan att offra systemminne i processen.

  Du behöver:
  Gateway Gt5428
  . 9250 Radeon grafikkort.
  VGA eller DVI-video-kabel.


  1.
  Placera ett antistatiskt armband runt handleden. Fäst änden av bandet med klippet på ett närliggande metallyta. Bandet grunder kroppen, skyddar PC-komponenter från statisk elektricitet som kan skada dem internt.
  2.
  Stäng av datorn och ta bort nätsladden från eluttaget.

  3.
  Placera Gt5428 fall på en plan yta så att den vänstra panelen i fallet ansikten uppåt.
  4.
  Ta bort de två stora skruvarna säkra panelen i målet. Skjut panelen bakåt i målet ca 1 /2 tum och lyft sedan panel från fallet, avslöjar datorkomponenter.
  5.
  Lokalisera de två vita PCI-platser vid nedre bakre hörnet av målet.
  6.
  Sväng instickskort behålla spärren på ärendet sida ovanför PCI-platser till öppet läge. Vrid spärren på gångjärnet tills den inte längre blockerar PCI-kortplatser. Ta bort PCI-luckan blockerar öppningen öppningen i baksidan av målet genom att försiktigt bända den från fallet.
  7.
  Installera 9. 250 Radeon grafikkort i den översta PCI-kortplatsen. Passa in skårorna på kortets underkant med skårorna i PCI-kortplats. Tryck in kortet i kortplatsen med bildskärmsportar förlängning genom springan hålet i baksidan av målet. Rotera behålla spärren för att hålla kortet säkert på plats.
  8.
  Tillbaka fall täcka, säkra att målet med hjälp av skruvar. Koppla in nätsladden tillbaka till målet och anslut sedan videokabeln från ditt grafikkort till din bildskärm.
  9.
  Slå på bildskärmen och slå sedan på datorn. Vänta genom startsekvensen för ditt operativsystem för att läsa. Den Gt5428 levereras komplett med Microsoft Windows Vista OS, som innehåller drivrutiner för 9250Radeon grafikkortet. Låt datorn att automatiskt upptäcka det nya kortet och installera drivrutinerna för kortet användning. PC kan omstart under installationen. Efter installationen använder datorn som vanligt.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du installerar en Memory Stick i en Dell XPS t450 dator

Relaterade artiklar


 • HP Color LaserJet 2500L felsökning
 • hur du ansluter en skrivare till en Dell inspirion 6000 laptop
 • hur man tar betalt ett NiMH-batteri för bärbar dator
 • Vad är definitionen av ett ärende högtalare?
 • hur du lägger till 1 GB RAM till 800 MHz platta iMac G4
 • Hur man testar en bärbar dator för barn
 • felsöker ett EVGA FX 5500 grafikkort
 • Hur konvertera partitionen NTFS
 • hur man hittar på vilken typ av RAM-kort du har
 • hur man uppgraderar en extern hårddisk