Dator > HP Desktop 9650 skrivare felsökning

 • HP Desktop 9650 skrivare felsökning


 • Hewlett-Packard Deskjet 9650 skrivare är enkel bläckstråleskrivare för vardagsbruk för foton och framkallning. Liksom alla skrivare, kan de uppleva några problem då och då. Lärande grundläggande felsökningstips kan du spara lite tid och ansträngning innan du ringer HP: s tekniska support. Innan du börjar felsöka din HP 9650 se till att du har några bläckpatroner på sidan och datorn är ansluta via USB till din dator

  Du behöver:. .
  Bläckpatroner

  Instruktioner


  1.
  Kontrollera att HP 9650 är ordentligt ansluten till ett fungerande eluttag och att den är korrekt ansluten via USB-kabeln till datorn.
  2.
  Kontrollera att skrivarmaskinvaran är korrekt inställt. Avlägsna allt förpackningsmaterial från 9650. Se till att du har installerat bläckpatronerna ordentligt i sina respektive vaggor och att alla luckor och dörrar är ordentligt stängda.
  3.
  Kontrollera att HP 9650 skrivarprogrammet är korrekt installerad på din dator. Avinstallera och installera om programmet.
  4.
  Kontrollera felmeddelanden på datorskärmen. HP 9650 kommer att öppna ett meddelande fönster på din dator om den stöter på några fel, t. ex. papperstrassel eller låg bläck. Om det visar låg bläck, byta bläckpatroner, eftersom det 9650 inte kommer att skriva om färgen blir för låg.
  5.
  Kontrollera om det finns pappersstopp. Ta bort luckan på baksidan av din HP 9650. Leta efter och ta bort eventuella papper som har fastnat. För att undvika att riva papper som fastnat inuti skrivaren, ta papper på båda sidor och använda även trycket dra papperet mot dig. Att hålla den bakre luckan genom att skjuta för automatisk dubbelsidig utskrift från skrivaren. Ta bort eventuellt papper som har fastnat du ser. Lyft upp utmatningsfacket på framsidan av skrivaren och ta bort allt papper från inmatningsfacket. Slutligen öppnar den övre luckan, skjut skrivare patron till höger, om det inte rör sig automatiskt och ta bort papper som fastnat. Stäng alla luckor, sätt in automatisk dubbelsidig facket tillbaka den bakre panelen och tryck på "Resume" knappen på skrivaren.
  6.
  Kontrollera att papperet är rätt laddad i skrivare. Lyft upp utmatningsfacket på framsidan av skrivaren och sätt in papper i inmatningsfacket. Kontrollera att papperet är jämnt staplas och att du bara sätter en typ av papper. Justera styrskenorna på sidorna av facket så de är i jämnhöjd med papper. Med HP 9650 rymmer 150 ark standardpapper skrivarpapper, så se till att du inte laddas för mycket papper i.
  7.
  Försök skriva ut en demosida. En demo sida hjälper dig att avgöra om skrivaren är rätt inställd. Slå på skrivaren och trycker på "Power"-knappen. Tryck på "Fortsätt"-knappen och släpp "Power"-knappen. En demo sida skrivs ut, så att du kan se om skrivaren skriver ut korrekt.
  8.
  Kontakta HP. Om inget av ovanstående felsökningstips hjälp, är det dags att kontakta HP. Innan du kontaktar HP, skriva ut en diagnostisk sida, om du kan, från skrivaren. Sätt på skrivaren. Tryck och håll nere "Power"-knappen och tryck på "Resume" knappen fyra gånger. Släpp "Power" knappen och din 9650 kommer att skriva en diagnostisk sida, som kan vara till hjälp för HP Kundtjänst.

  Efter utskrift av diagnostiska sidan, ringa HP på (800) HP-Invent eller gå till www. hp. com /support för mer assistans.

  tips och varningar


 • stänger av din skrivare innan du byter patroner eller försöker ta bort papper som fastnat.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man byter styrelse grafik med ett expansionskort

Relaterade artiklar


 • felsökning en Toshiba enhet fingeravtrycksläsare
 • hur man kan justera en zhone DSL-modem
 • hur man använder plug-in datorhögtalare som en mikrofon
 • Hur konvertera följetong till Ethernet
 • hur man gör en Seagate USB-enhet startbar
 • hur man återställa raderade filer från hårddisken USB-minnen
 • hur du lägger till ett eko till en pc mikrofon
 • hur man installerar en extern antenn på en usb727
 • hur du byter bläckpatroner i en HP 5610 allt-i-ett-skrivare
 • hur man programmerar en digital skanner