Dator > hur man använder ett usb Memorex flash-enhet 2,0?

 • hur man använder ett usb Memorex flash-enhet 2,0?


 • Memorex USB-minnen är unika eftersom de levereras komplett med mjukvara för att tillåta användare att möjliggöra ett lösenord för att säkra sina filer. Memorex flash-enheter levereras komplett med två partitioner --- en som är utan säkerhet och kan ses av alla användare och en annan att endast de användare med ett lösenord kommer att kunna visa. Denna förmåga att lösenordsskydda dina filer, ökar säkerheten för din information om din enhet är någonsin stulit eller förlagt
  1.
  Sätt i USB flash-enhet till datorns USB-port.
  2.
  Klicka på "Start "menyn och välj" Den här datorn. " Inuti kommer du att se en "flyttbar disk"-ikonen, sannolikt på enhet E:, som representerar din Memorex USB-enheten
  3
  Dubbelklicka på "Flyttbar disk" enhetsikon. . Detta kommer att öppna ditt USB-minne och avslöja dess innehåll. Memorex USB-enheter levereras med två partitioner en säker och en osäker. De oprioriterade partition är tillgänglig för alla användare och kan visas omedelbart när du dubbelklickar på enheten, är det säkra partitionen tillgänglig endast för dem som har ett lösenord och representeras av en "Memorex-Lock"-ikonen.
  4.
  Flytta filer till de oprioriterade partitionen. För att göra detta, att hitta filen du vill spara på disken och högerklicka på den. Välj "Kopiera" från rullgardinsmenyn. Placera musen i ett tomt utrymme i din flash-enheten och högerklicka igen. Välj "Klistra in" och din fil kommer att kopieras till din Memorex USB-minne.
  5.
  Skapa ett lösenord på din säkrade partitionen. Dubbelklicka på "Memorex Lock" ikonen i din Memorex USB-minne mappen. Detta kommer att öppna den mjukvara som behövs för att skapa ditt lösenord. Välj "Set Password"-ikonen (som är en nyckel). Ange ett "Nytt lösenord" i motsvarande fält, tillsammans med en ledtråd till lösenordet. Hit the "Markering"-ikonen för att tillämpa inställningarna.
  6.
  Spara filer till din säkrade partitionen. Dubbelklicka på "Memorex Lock"-ikonen inne i Memorex USB flash-enhet mappen. Ange lösenordet i motsvarande fält när du blir tillfrågad och tryck på "Lås upp"-ikonen. När partitionen är upplåst kan du använda musen för att dra och släppa eller kopiera och klistra in filer till säkrade partitionen.
  7.
  Ändra storlek på varje partition. Om du vill att säkrade partitionen för att ta upp mer minne än de oprioriterade partitionen, måste du först avaktivera lösenordet. Klicka på "Memorex-Lock"-ikonen och ange lösenordet som vanligt. Tryck sedan på "x"-ikonen för att inaktivera den. Information som sparats för närvarande på din säkrade partitionen kommer att förstöras. Tryck på "bocken"-ikonen för att fortsätta när du ombeds. Välj "Ändra storlek"-ikonen (en skiftnyckel och skruvmejsel). Tryck på "bocken"-ikonen för att fortsätta. Skjut pekaren till vänster eller höger på skalan med musen, eftersom utrymmet är läggas till eller tas bort från en partition, antalet bredvid den partitionen kommer att förändras. Tryck på "bocken" ikonen för att tillämpa den nya storleken på varje partition.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar HP Photosmart allt-i-ett bläckstråleskrivare drivrutiner

Relaterade artiklar


 • hur man använder Toner
 • ATT dsl ultra hårdvarukrav
 • hur man fixar USB-portar i Windows XP
 • hur man gör med enheter batteribackup
 • hur man fixar en pipa på min HP dv4000 laptop
 • Definitionen av kvantberäkning
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • Hur konvertera videoband på ett Memory Stick på en digital videokamera 8
 • felsökning en Hewlett Packard bildskärm som inte startar
 • hur du tar bort en router kontakten från datorn