Dator > hur du ansluter en videobandspelare till en Dell Dimension 4700

 • hur du ansluter en videobandspelare till en Dell Dimension 4700


 • Du kan conenct Dimension 4700 till en video genom att antingen använda valfri TV-kort med en S-Video-adapter eller med hjälp av en VGA till RCA-adapter. Många videobandspelare endast utrustade med RCA-ingångar. Den valfria TV-ut kortet använder endast S-Video kontakter, och så signalen måste konverteras till RCA. Och om du inte använder TV-ut kortet måste du konvertera den vanliga VGA-signal från datorn till RCA. Förmånen av TV-kort är att du kan ansluta både en monitor och videon på samma gång, som du inte kan vara utan kortet.

  Du behöver:
  Dimension 4700
  . S-Video till RCA-adapter.
  VGA till RCA-adapter.
  RCA Y-kabel.
  RCA videokabel.
  Videobandspelaren.

  Ansluta dimensionen 4700 med TV-ut kort.


  1.
  Sätt S-Video-utgång S-Video till RCA adaptern till S-Video-porten på TV-kort. På baksidan av datorn har en vertikal sektion med kontaktdon som ansluts direkt till moderkortet, och ett horisontellt avsnitt med kontaktdon som ansluts till PCI-kort installerat på moderkortet. S-Video port ligger på det första kortet i det horisontella avsnittet, i mellan spindel kontakterna.
  2.
  Anslut RCA-kabel mellan S-Video till RCA-adapter till gula RCA-ingång på baksidan av videobandspelaren. Baksidan av videobandspelaren har en rad (eller kolumn beroende på VCR-modellen) av gult, rött och vita RCA-kontakter vanligtvis märkt "Line Input 1. "
  3.
  Anslut RCA ljud Y-kabel till datorn. Den RCA Y-kabel har två RCA-kontakter i ena änden och en enda stereo (1/8-tums) kontakt i andra änden. Anslut stereo-kontakten till hörlursuttaget på Dimension 4700.
  4.
  Anslut den andra änden av RCA Y-kabel till videobandspelaren. Anslut den röda och vita (ibland röd och svart) kontakter av Y-kabeln till den röda och vita ingångarna på videon. Använd samma ingång (till exempel "Line Input 1") som du använde för video-kabel.
  5.
  Sätt på videobandspelaren och vrid den till motsvarande ingång, t. ex. Linjeingång 1, för att få fodret från Dimension 4700.

  Ansluta dimensionen 4700 Utan TV: n ut Card


  1.
  Anslut VGA till RCA-adaptern till VGA-porten på datorn. På baksidan av datorn, är VGA-kontakten den första kontakten från toppen på vänster sida.
  2.
  Anslut RCA videokabeln från VGA till RCA-adapter till video ingången på baksidan av videobandspelaren.
  3.
  Anslut RCA Y-kabel från hörlursuttaget på baksidan av datorn för att ljudingångarna på baksidan av videobandspelaren. Ljudingångarna bör motsvara den videoingång som används.
  4.
  Sätt på videobandspelaren och vrid den till motsvarande som används insignal, t. ex. när Linjeingång 1, för att ta emot foder från Dimension 4700.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du tar bort U3 program

Relaterade artiklar


 • hur man tar betalt ett NiMH-batteri för bärbar dator
 • hur man rengör PC Boards
 • lägga sd RAM
 • hur du ändrar webbadressen till en lista i SharePoint
 • användning av datorer i kommunal förvaltning
 • hur du uppdaterar galen hund multimedia på dvd brännare hårdvara
 • hur man kan återställa data på cd-skivor
 • guide för en HP laptop tangentbord
 • hur man jailbreak IPAD
 • hur man bygger ett system datorrum