Dator > fördelarna med hybrid datorer

 • fördelarna med hybrid datorer


 • Du behöver:
  brukskniv
  . 30cc spruta av plast (vass nål).
  Svart skrivarbläck.
  Aluminiumtejp.

  Hybriddatorer har drag av både analoga och digitala datorer. Det digitala komponent beter sig som den registeransvarige, vilket ger logiska operationer. Den analoga beter sig som den "solver" ekvationer computing differential. Easy2Source Electronics säger, "Hybriddatorer ha varit nödvändig för en framgångsrik systemutveckling och används i allmänhet i vetenskapliga tillämpningar eller att kontrollera industriella processer. "

  Speed

  Hybriddatorer har en enorm datorkraft som möjliggörs av alla-parallellkoppling ges av analoga delsystemet. Detta är särskilt användbart när numeriska lösningar för differentialekvationer krävs, såsom i fallet med flygsimulering. analoga system har använts för dessa ändamål och är snabbare än digitala datorer. . de ger lösningar på kortare tid dock den precision och noggrannhet av dessa resultat är diskutabla En hybrid dator på andra sidan ger snabba, exakta resultat och är särskilt användbart när stora ekvationer måste hanteras i realtid och resultaten krävs nästan omedelbart.

  Precision

  De resultat som hybrid datorer är exakta, korrekta, mer detaljerade och mycket mer användbar om man jämför med deras tidigare kolleger. Detta möjliggörs av den digitala delen av hybrid datorn. Med hybrid datorn, "frö"-värdena genereras snabbt, men är matematiskt exakt som detta uppnås från den analoga datorn front-end. Dessa resultat jämfördes därefter matas in i digitala datorn som använder en iterativ process och den exakta och korrekta (med en noggrannhet upp till 3 till 4 siffror) numerisk utsäde. Den totala beräkningstiden vidtas för att uppnå exakt startvärde är mindre än en enkel analog eller digital dator ensam. Kombinationen av snabbhet och precision är oerhört viktigt för realtidsapplikationer som vädersystem beräkning eller hög frekvens faskopplade radar.

  On-Line Data Processing

  Yrkesverksamma inom det medicinska området har använt digitala datorer för olika syften. Med tanke på den hastighet med vilken hybrid datorer har möjlighet att hantera data, on-line databehandling nu utforskas. I själva verket en hybrid dator har installerats på Bio-Medical Engineering Center vid Ohio State University vari hjärtkateterisering data från olika sjukhus överförs till hybrid datorn via IR optik. Dessa data analyseras i realtid och resultaten göras tillgängliga för omedelbart läkare. Således är väntetid mellan kateterisering förfarandet och resultatet generationen betydligt.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du ansluter USB 2.0 till en RS232 pansat adapter

Relaterade artiklar


 • hur man återaktivera en USB-port
 • hur man gör med gamla datorer i Dallas, Texas
 • hur man bygger en gaming PC AMD Phenom
 • hur man visar mikroskop syn på en PC
 • hur man återställer eeprom bios med bygeln metod
 • Felsökning av en optisk mus med en utdragbar kabel
 • hur man bygger en Dreamcast dator
 • Vilka är nackdelarna med en Tablet PC?
 • hur man installerar program på en mini-laptop
 • hur man gör en PS2 till PC-controller converter