Dator > Vad är en elektronisk whiteboard?

 • Vad är en elektronisk whiteboard?


 • Tavlan, tillsammans med den traditionella presentationen styrelsen, har just gått elektronisk. En elektronisk whiteboard är en interaktiv display styrelse som ansluts till en dator och projektor. Projektorn ger datorn information som ska visas i styrelsen och kan manipuleras med hjälp av en penna, finger eller annan enhet. Elektroniska skrivtavlor kan monteras på väggen eller på ett golvstativ

  Funktion

  Elektronisk whiteboards har utvecklats för kontorsmiljöer. Nu är dessa styrelser har flyttat över i utbildningssystemet, så att verksamheten och pedagogiska världar att deltagare i interaktiva instruktion eller riktning.

  Storlek

  Storleken på de enskilda whiteboardtavlor variera avsevärt, beroende på behovet i klassrummet eller på kontoret. En standard elektronisk whiteboard åtgärder ca 35 inches med 50 inches. Wide-panel elektronisk whiteboard mäta ca 35 inches med 69 inches. Större storlekar finns också.

  Fördelar

  Elektronisk whiteboards möjligt för användare att röra sig bortom skrivbordet och presentera samma information till många personer samtidigt. Dessa verktyg är bra för demonstrationer i klassrummet och på kontoret. Whiteboards är färgglada verktyg som fångar uppmärksamheten hos studenter och professionella vuxna. De tillåter även användaren att spara information för senare användning eller referera till tidigare material.

  Interaktiva skrivtavlor kan användas för distansutbildning, där personer inte behöver vara i det fysiska klassrummet eller på kontoret. Whiteboards kan visa bilder från dokument, videofiler och kameror dokument, där information kan visas och markeras. Till exempel kan ett diagram över labb provbiten placeras på whiteboard, med märkning och skrivverktyg aktiverat. Elektronisk whiteboards också tillåta grupp brainstorming, där anteckningar kan antecknade och sparas som du går.

  Expert Insight

  Elektronisk whiteboards är ett frö till motivation för elever i grundskolan och gymnasiet, enligt Mary Ann Bell, biträdande professor i biblioteksvetenskap vid Sam Houston State University i Huntsville, Texas. Whiteboards maximera tillgång till dator för grupper som helhet och kan inrymma olika inlärningsstilar inklusive hörsel-, känsel-och visuell inlärare, enligt Bell.

  Överväganden

  Även elektroniska whiteboards ökar i användning, finns det några faktorer att tänka på. Till exempel är en elektronisk whiteboard bara så fördelaktigt som det ordentligt utbildade användare. Om användarna inte ha noggrann kännedom arbetar med elektroniska whiteboards, dessa är inte lönsamma verktyg. Utbildning och fortsatt tekniskt stöd är avgörande för de mest fördelaktiga användas.

  Withboard är svåra att se när solljuset träffar dem. De måste vara rätt läge, med effektiv persienner i klassrummet eller mötet område där styrelser används.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:riktningar för flashdiskar

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en Dell LCD-skärm
 • hur man väljer en bra dator projektor
 • hur du uppgraderar datorns RAM från 224 till 256
 • hur man installerar ett moderkort på en Intel d915 förare
 • hur man berättar vilken typ av moderkort en dator har
 • hur man överklockar en Pentium 4 2.266ghz cpu
 • hur man bygger egna pc fall
 • hur man rengör en vals LaserJet överföring
 • hur flash ombord video bios på Asus P5KPL cm utan bildskärm
 • hur du uppdaterar firmware