Dator > Hur du tar isär en Acer laptop

 • Hur du tar isär en Acer laptop


 • Det finns flera goda skäl att ta isär din Acer laptop. Du kan uppleva prestandaproblem med moderkortet, kan hårddisken har gått dåligt eller du bara kan bli nyfiken på hur det ser ut på insidan av din bärbara dator. Oavsett anledning är det inte särskilt svårt att plocka isär en Acer laptop. Det är dock inte en uppgift som bör tas på allvar. Du kan allvarligt skada hårdvaran i din bärbara dator om du inte närma sig detta projekt med försiktighet. Dessutom kommer demontering ogiltig din bärbara garanti överenskommelse. . Kontakta Acer direkt för mer information om din garanti avtal

  Du behöver:.
  Kryssmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Avstängning din Acer laptop, och sedan koppla ur alla kablar och externa enheter från datorn. Stäng LCD-skärmen och placera den bärbara datorn nedåt. Ta ut batteriet ur sitt fack och ställ den åt sidan.
  2.
  Ta Phillips huvud-skruvarna som modem, hårddisk, trådlöst kort och RAM facket täcker i botten hölje den bärbara datorn. Avlägsna plastskydden och ställ dem åt sidan.
  3.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra CD-ROM-enheten på plats. Denna skruv ligger intill minnesplatsen nära centrum av den bärbara datorn. Använd en platt skruvmejsel att trycka på CD-ROM-enheten ur facket. Ta tag i CD-ROM-enheten från yttre kanten av den bärbara datorn och ta bort den från den bärbara datorn helt.
  4.
  Leta reda på hårddisken facket mot framkanten av den bärbara datorn. Ta tag i svarta fliken sticker ut från hårddisken facket och lyft sedan hårddisken ur facket och ställ den åt sidan.
  5.
  Leta RAM facket, och sedan sprida behålla flikarna på vardera sidan om RAM-modulen. Luta RAM-modulen på en 45-graders vinkel och lyft ut modulen ur minnet facket. Upprepa detta steg för varje RAM-modul i minnet facket.
  6.
  Leta reda på trådlösa kortet i det nedre högra hörnet av den bärbara datorn. Koppla de två antennkablar och sedan sprida behålla spärrarna på vardera sidan av det trådlösa kortet och lyft ut kortet ur facket och ställ den åt sidan.
  7.
  Leta reda på CPU fläkt i det övre högra hörnet av den bärbara datorn. Ta bort de två Phillips-head fläktens fästskruvar på plats, koppla bort fläktens ström kabel från moderkortet och ta bort fläkten församling från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  8.
  Placera laptop ansikte upp, och sedan öppnar LCD-skärmen så långt det går. Använd en liten, platt skruvmejsel för att bända upp tangentbordet som sitter mellan tangentbordet och LCD-skärmen. Ta bort locket och ställ den åt sidan.
  9.
  Ta bort Phillips-skruvarna säkra tangentbordet till övre laptop hölje. Lyft upp på tangentbordet och placera den nedåt över styrplattan. Koppla bort tangentbordet är bandet kontakten från moderkortet och sedan ta bort den från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man byter Radeon HD 3450 grafikkort med Radeon HD 3850

Relaterade artiklar


 • hur man läser minne på en dator felsökas
 • kan en Dell laptop disk användas på en annan dator?
 • ta bort bläck från dataskärmen
 • installera Windows 2000 på IBM T40
 • hur man ansöker om en dator donation
 • hur man stänga av en Dell Inspiron 9300 pekplatta
 • hur reparera en högtalare hookup till en subwoofer för en dator
 • hur man kan utvidga din Bluetooth-räckvidd
 • Skillnaden mellan enkel kärna & Quad Core
 • hur man installerar en utomhus wifi antenn