Dator > vad är ett minne enhetsbeteckning?

 • vad är ett minne enhetsbeteckning?


 • Minnen eller hoppa enheter är ett praktiskt sätt att transportera filer från dator till dator. De arbetar sömlöst med ditt operativsystem, använda vanliga och praktiska USB-portar att göra med datorn, och de lastar och lossar data med en enkel drag-och släpp-gränssnitt. ? Så vad menar vi med minne enhetsbeteckningen

  Ansluta

  När du först packa upp din nya minnet, det finns lite du behöver göra för att få det att fungera. Anslut bara USB-anslutningen i ena änden till USB-porten på framsidan eller baksidan av din dator. Om datorn inte redan startat upp, starta upp den.

  Tilldela en enhetsbeteckning

  Varje enhet datalagring i din dator tilldelas en enhetsbokstav. Disketter är normalt tilldelas enhetsbeteckningar A eller B. Den primära hårddisken är tilldelad bokstaven "C" under uppstart, och datorn läser och nedladdningar operativsystemet därifrån. Programvaran skannar sedan kringutrustning ansluten till systemet söker mer lagringsenheter. För de som redan identifierats, tilldelar det helt enkelt sin vanliga brev. En Zip-enhet skulle kunna kallas "E" av datorn. En CD-ROM-enheten kan få en D-eller E-enheten beroende på vilken ordning det är ansluten till systemet. När operativsystemet hittar ditt minne ansluten till USB-porten, dyker det upp ett meddelande i nedre vänstra hörnet av din PC skärm som säger "Ny maskinvara". Klicka på dialogrutan och datorn tilldelar en "G" eller ett "H" eller någon annan bokstav för enheten och läser den i systemet.

  enhetsbokstav i Utforskaren

  Öppna en "Explorer" fönster låter dig scanna lagringsenheter ansluten till datorn. Välj enhetsbokstaven för ditt minne och det kommer visa dig ett fönster med vad som finns på ditt minne, om det finns något.

  Ladda Drive

  För att ladda filer till minnet för transport, öppna en Explorer fönster och hitta de filer du vill flytta från din dator till minnet. Vänsterklicka på filer och håll nere knappen medan du drar dem över till minnet fönstret. Släpp vänster musknapp och filerna kommer att kopieras till Memory Stick. När du är klar, helt enkelt bort pinnen och koppla in den i USB-porten på en annan dator.

  Lossning Drive

  När du har kopplat ditt minne i den nya datorn kommer den att läsa minnet och tilldela en enhetsbokstav till det (möjligen en annan enhetsbeteckning). Öppna upp två Explorer-fönster, en för enhetsbeteckningen som representerar ditt minne och en på den enhet där du vill att informationen att gå. Nu dra och släppa filerna till den nya enheten och de kommer att kopieras dit. Om du är klar kan du radera data från hårddisken och du är redo att transportera fler filer.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Defragmentera RAM

Relaterade artiklar


 • jämförelse av hastigheten på AMD & Intel
 • hur man skapar en spellista på en IPAD
 • lägga sd RAM
 • hur man konfigurerar VGA-kablar
 • hur man återställer eeprom bios med bygeln metod
 • datacenter professionell certifiering
 • Hur du donerar används datorutrustning
 • hur du uppdaterar galen hund multimedia på dvd brännare hårdvara
 • hur man fixar USB-portar i Windows XP
 • cat 3 vs CAT 5-kabel