Dator > vad är en WiFi laptop / notebook?

 • vad är en WiFi laptop / notebook?


 • Wi-Fi bärbara datorer är små bärbara datorer som ger tillgång till internet via trådlöst källor. Det finns ett brett utbud av dessa maskiner och de har blivit allt mer populärt eftersom de har blivit mer och mer överkomliga. Bland de Wi-Fi bärbara datorer finns det också en underkategori, som kallas Mini, mycket små, billiga bärbara datorer som ger ökad rörlighet och tillgänglighet för data världen över

  bärbara datorer

  De termer laptop och anteckningsboken för datorer används ofta omväxlande men detta är inte helt korrekt. En bärbar dator är en liten bärbar dator, normalt under sex pounds, som lätt kan lagras i en portfölj eller väska. Bärbara datorer anses i allmänhet vara tyngre och tjockare än bärbara datorer. Ändå är beroende av både dessa maskiner väsentligen samma. Båda maskinerna är lätta, bärbara datorer enheter som kan drivas från ett batteri och har vanligen datorkraft kan jämföras med en stationär dator.

  Wi-Fi

  Wi-Fi är en term varumärkesskyddat av Wi-Fi Alliance och den beskriver en standard för trådlöst nätverk används över hela världen. Wi-Fi är den vanligaste standarden för trådlöst internet och dess utbredning tillstånd för Wi-Fi-enheter som skall användas över hela världen utan ändringar. Bärbara datorer har särskilt utnyttjat Wi-Fi, på grund av den breda tillgänglighet och trådlösa natur tekniken är särskilt väl lämpad att föra över enheterna.

  Desktop datorer

  Den ökade populariteten för bärbara datorer och det faktum att senast 2003 hade fångat upp till den datorkraft större stationära datorer resulterat i många konsumenter att anta bärbara datorer som stationära datorer. Erbjuder samma effekt som en stationär med möjlighet att lätt bärbar och användas längre än till skrivbordsmiljön användning av bärbara datorer som stationära datorer blev populär. Många människor antas bärbara datorer som primär dator.

  One Laptop Per Child

  Under 2005 inleddes ett projekt med Nicholas Negroponte vid MIT Media Lab, som har kommit att kallas One Laptop Per Child (OLPC). Detta projekt var inriktad på att skapa en liten billig bärbar dator som använder Wi-Fi och annan teknik som skulle föra datorkraft till barn i tredje världen. Målet var att skapa en dator som kunde säljas till regeringar för under $ 100 för gratis utdelning. Förutom de designers kostnadsmålet hade till uppgift att skapa en robust enhet som kan köras på minimalt med ström. Den resulterande laptop, XO-1, inspirerat en ny iteration av den bärbara datorn, netbook.

  Netbooks

  Netbooks är dubbade små notebooks och är mycket små, låg effekt, lätta bärbara datorer. Den netbook fick snabbt popularitet under 2008 med låga priser och strömlinjeformad funktioner. Som namnet antyder netbook är främst avsedd för användning med Internet och inte har stöd för grafik eller processor tunga program. Netbooks utnyttja vanligtvis låg effekt komponenter som solid state-hårddiskar, som skiljer sig från vanliga hårddiskar främst i att de inte har rörliga delar. Använda Wi-Fi och är optimerade för webben har visat sig vara ett försäljningsargument för konsumenter som söker en Wi-Fi Notebook söker en låg kostnad anordning för deras mest grundläggande användningsområden på språng.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:trådlös 5-knappars lasermus instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur man använder Smartboard för ett möte
 • tutorial för 10-nyckel skriva
 • hur man startar upp en HP återställningspartition på en ny dator
 • historia streckkodsläsning
 • vad är en D-9 dvd?
 • ATT dsl ultra hårdvarukrav
 • hur man uppgraderar en trådlös AMD laptop
 • felsöka en dator högtalare surrande ljud
 • hur du installerar HP LaserJet IIP kortets minne
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?