Dator > hur man lär sig mer om dataservrar

 • hur man lär sig mer om dataservrar


 • Oavsett om du gillar att jobba med datorer på fritiden eller vill komma in i området som en ny karriärmöjlighet, lära sig om dataservrar kan verka överväldigande, med flera olika potentiella servrar och var och en intrikata inre mekanismer. Det finns en mängd olika sätt att lära sig om dator-servrar, oavsett om du väljer att lära sig på egen hand genom självstudier studera eller träffa branschfolk som kan fungera som din lärare och mentorer
  1.
  Registrera dig för en community college program på information om datorsystemet. Program senaste ett till två år och kan ha andra krav såsom en gymnasieexamen GED eller. Studenter i Pima gemenskapen College Computer Information Systems programmet lära sig om administration skrivarserver, webbservrar, skript på serversidan, Microsoft Windows-servrar, felsökning, applikationsservrar, webbservrar, SQL server administration, start-, klient-server interaktion och aktiv Server Pages.
  2.
  Köp en nybörjare lärobok på dataservrar. Var noga med att välja vilken typ av server du vill studera. Till exempel böcker som "Windows Home Server for Dummies" av Woody Leonhard, "Client /Server Computing for Dummies" av Doug Lowe "och" Microsoft SQL Server for Dummies "av Mike Chapple finns tillgängliga från återförsäljare online såsom Book Closeouts, Amazon och Borders.
  3.
  Lägg till fler böcker i biblioteket som din egen takt med att kunskapen ökar med mer djupgående texter som "Mastering Microsoft Windows Server" av Mark Minasi et al, "The Best Damn Windows Server Boka Period" av Susan Snedaker och "SQL Server Query Prestandajustering Destillerat" av Grant Fritchey och Sajal Dam.
  4.
  Bli en industri grupp som Computing Technology Industry Association, som erbjuder certifieringar, fortsätter utbildningar, listor medlemskap, konventioner och lokala evenemang undervisning om servrar och dataindustrin. Exempelvis kan studenter nytt för dataservrar skriva in sig i CompTIA A +, vilket är grundläggande information om nätverk, felsökning, installation och förebyggande underhåll. CompTIA erbjuder en Server + kurs för studenter som är längre fram i sina studier, som ger instruktioner om hantering av flera datorer och disaster recovery.
  5.
  Kontrollera dina närliggande universitet för ett datavetenskap avdelning. Fakulteten kanske kan föreslå en student mentor som, i utbyte mot college kredit eller projektet kredit, kan träffa dig att lära dig om servrar och programmering. Till exempel listar North Carolina State University College of Computer Science hemsida koppling till sysselsättning och ekonomiskt stöd, du kanske kan arbeta med en professor för att skriva en kortare tids arbete annons eller fråga om revision en server-relaterade klass på campus.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man får maximal komprimering av en fil

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en skadad hårddisk
 • hur man kan öka hastigheten dator cpu
 • hur man kan återställa fabriksinställningarna på en Compaq Presario bärbar dator
 • hur man driver ett grafikkort & en onboard video samtidigt
 • hur man byter hårddiskar i en MacBook Pro
 • hur man installerar ett Broadcom 2045 Bluetooth 2.0 USB-enhet
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • hur fabrik återställa en Dell-dator
 • hur man installerar ett trådlöst kort i en dator
 • hur man får maximal komprimering av en fil