Dator > hur man bygger gamla kompakta datorer

 • hur man bygger gamla kompakta datorer


 • Ombyggnad gamla datorer är ett utmärkt sätt att få en låg kostnad dator för ditt hem eller företag. Om du är en skicklig dator Builder kan du också ta i gamla trasiga datorer, reparera dem, bygga nya system och sälja dem för en snygg vinst. Förstå hur varje komponent fungerar och hur man använder dessa komponenter för att bygga nya system kommer att göra felsökning trasiga datorer och använda dem för att bygga nya system mycket enklare

  Du behöver:
  Computer
  . Stor arbetsyta.
  Datorskärmen.
  Skruvmejsel set.
  Reservdelar.


  1.
  Be donationer av gamla datorer, antingen genom word of mouth eller med en online-eller traditionella annons. Många människor har datorutrustning de inte längre behöver, så att hitta gamla datorer bör inte vara mycket av ett problem.
  2.
  Skapa en stor arbetsyta där du kan lägga ut datasystem och delar . Ett stort bord eller skrivbord fungerar bra för detta ändamål.
  3.
  Anslut varje dator till en bildskärm för att se om det är användbart som det är. Ibland kommer bli av med gamla datorer, även om de fungerar, så du kanske kan enkelt återställa datorn och använda eller sälja det.
  4.
  Dra delar från någon datorer som inte starta upp och testa varje komponent med hjälp av ett fungerande system. Till exempel kan du testa minne genom att ta bort det från ett fungerande system och ersätta den med moduler från ett system som inte startar.
  5.
  Dela upp komponenterna i två grupper --- användbara komponenter och icke-användbara sådana. Kontakta din lokala vägra myndighet eller kommun för bortskaffande förfaranden för delar du inte kan använda. De flesta kommuner har en särskild process för att ge de boende att göra sig av gammal datorutrustning.
  6.
  Bestäm hur många som arbetar komponenter som du har att arbeta med och börja bygga din nya datorer från de komponenter. Om du har fyra arbetsdagar hårddiskar och tillräckligt med minne för fyra datorer, kan du bygga fyra nya system genom att köpa datorlådor, moderkort och DVD-enheter.
  7.
  Lägg ut varje dator fallet och Skruva fast moderkortet på plats. Anslut ena änden av hårddisken kabeln till moderkortet och den andra änden till en av de som arbetar hårddiskar. Skruva fast enheten i viken med skruvar. Tillsätt minnesmoduler, DVD-enheter och alla andra nödvändiga komponenter.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur man laddar ner musik från nätet till en dator för mp4

Relaterade artiklar


 • lägga till en andra intern hårddisk till en Dell Dimension 3000
 • Hur man testar om ett Ethernet-kort är bra
 • hur du skannar bilder med en Canon MP160 scanner
 • fakta om ECS 865G-moderkort m
 • hur lägga till en tredje antenn till Lenovos y430
 • hur man startar upp en HP återställningspartition på en ny dator
 • hur man bygger en egen laptop online
 • färgade, icke-scannable bläcktyper
 • hur man kan minska plus storleken på en 25-pin seriell kabel
 • hur man överklockar en Celeron 900 MHz processor