Dator > hur du ställer in en virtuell skrivare på en dator

 • hur du ställer in en virtuell skrivare på en dator


 • Virtuell skrivare på persondatorer konvertera dokument till en bildfil format, det vanligaste är ett PDF-dokument. PDF (Portable Document Format) har utvecklats av Adobe för att skapa dokument som inte kan redigeras och underhålla alla teckensnitt, bilder och färger. Med hjälp av en virtuell skrivare program kan du ändra nästan alla filformat för PDF. Program, inklusive CutePDF, doPDF och PDF Creator utföra alla denna uppgift och finns att ladda ner gratis från Internet

  CutePDF


  1.
  Installera CutePDF ansökan genom att klicka på "Free Download"-knappen på den officiella hemsidan. (Se Resurser. ) Tryck på "Spara" för att spara installationsprogrammet till din dator. När programmet har hämtats, välj "Kör" från popup-fönster. Processen att installera CutePDF skapar automatiskt en PDF-skrivare ikon som heter "CutePDF Writer" i mappen Skrivare.
  2.
  Öppna källprogrammet av dokumentet du vill konvertera, sedan öppna det dokumentet. Dokumentet kan innehålla text och bilder, alla typsnitt, färger och formatering ska bevaras i den nya PDF-dokumentet medan den ursprungliga källan dokumentet finns fortfarande att redigera
  3
  Välj "Skriv ut. . "från Arkiv-menyn. I skrivaralternativ fönstret, välj "CutePDF Writer" från drop-down skrivarnamn menyn.
  4.
  Tryck på "Skriv ut" knappen. I dialogrutan Spara dokumentfönstret, välj ett namn och målmapp för dokumentet. Filformatet ska, som standard, PDF. Klicka på "Spara" för att skapa den nya PDF-filen.

  doPDF v7


  1.
  Klicka på "Get It"-knappen på den officiella doPDF hemsida (se Rsources) för att ladda ner doPDF installationsfilen. Nerladdningen borde starta automatiskt. Välj önskat språk inställningen i popup-fönstret, klicka på "Nästa" och klicka på "Jag accepterar avtalet" på körkortet informationsfönstret.
  2.
  Välj installation och genvägen destinationer för ansökan, klicka på "Nästa" på varje alternativ. Bestäm om du vill doPDF som standard skrivardrivrutinen och klicka på "Nästa. "Du kan nu välja ytterligare språk du vill tillgängliga för dig. Engelska redan är vald. Klicka på" Nästa "och klicka sedan på knappen" Installera ".
  3.
  Öppna den fil du vill att konvertera och välj "Skriv ut" från Arkiv-menyn för att öppna utskriftsalternativ fönstret. Välj "doPDF v7" från listan i skrivaren namn rullgardinsmenyn och klicka "OK".
  4.

  Välj var du vill spara filen med hjälp av knappen "Bläddra". Du kan också byta namn på dokumentet. Klicka på OK för att dold filen till PDF-format. Filen konverteras och kommer automatiskt att öppnas i din standardwebbläsare PDF-läsare, om du har ett installerat.

  PDF Creator


  1.
  Installera PDF Creator genom att klicka på " Installera PDF Creator 1. 0. 0 "på det officiella programmet hemsida. (Se Resurser. ) Nedladdning startar automatiskt. När den har laddats ner, kör filen "PDFCreator-1_0_0. exe" genom att dubbelklicka på den.
  2.
  Välj språk och inställningar som efterfrågas i installationsprogrammet, välja installations-katalog, desktop-genväg och söka-meny-bar alternativ som passar dina önskemål.
  3.
  Öppna dokumentet du vill konvertera i programmet du skapade den med. Välj "Skriv ut" från Arkiv-menyn för att öppna dialogrutan Skriv ut fönstret.
  4.
  Välj "PDFCreator" från skrivarens namn menyn och klicka "OK" för att visa PDFCreator fönstret Alternativ.
  5.
  Klicka på "Spara" och välj en målmapp för det nya dokumentet och klicka på "Spara". Dokumentet kommer att behandlas och konverteras till PDF-format.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Vilka är nackdelarna med en Tablet PC?

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort utanför målet att ändra bältet i en HP Officejet HR 40
 • hur du uppdaterar firmware
 • uppfinningen av mikroprocessorn
 • hur man tråd en potentiometer med en fläkt
 • hur man uppgraderar PowerPC G5 grafikkort
 • hur man hittar på vilken typ av RAM-kort du har
 • hur man byter ett gångjärn på en Armada E500
 • canon MP470 bläckpatron refill instruktioner
 • Hur tar jag isär en inkörsport panel laptop skärm?
 • fakta om ECS 865G-moderkort m