Dator > guide för en HP laptop tangentbord

 • guide för en HP laptop tangentbord


 • Att veta hur man justerar inställningarna på din HP laptop från tangenterna på ditt tangentbord och förståelse hur man kan förbättra funktion genom installation av drivrutiner är viktiga poster av kunskap avseende din nya bärbara HP-tangentbord. Att veta hur man reparera enheten och ta bort det helt från huset av den bärbara datorn är också viktigt, men lyckligtvis förståelsen av dessa principer är väl inom några konsumentens förmåga

  Ljusstyrka och funktionstangenterna

  När man börjar med HP laptop tangentbord, ta del av de inställningar monitorns ljusstyrka på upp på tangentbordet. Dessa bor strax ovanför sifferknapparna. Bortsett från att tillhandahålla mer bekväm ljusstyrka på bildskärmen, är det inte ovanligt att dessa inställningar för att av misstag få vrids så långt ner, vilket resulterar i en monitor som visas svart och möjligen inte fungerar. I dessa fall försöker justera den bärbara bildskärmens ljusstyrka först via tangentbordet kan spara huvudvärk och onödiga försök reparera på bildskärmen. Dessutom möjliggör det "Fn" eller "Function" knappen längst ner till vänster på tangentbordet för ytterligare tangentbord när den trycks ned i samordning med olika nycklar som spänner bredden på tangentbordet ovanför de numeriska tangenterna. Ha detta i åtanke när de söker efter genvägar.

  Drivrutiner

  Om din bärbara HP tangentbord verkar vara fel, inte spricka öppna din bärbara dator fall direkt. Tänk på att uppdaterade drivrutiner för ditt tangentbord kan finnas som kan laddas ner från HP: s officiella webbplats (se Resurser). När drivrutinerna har laddats ner dubbelklickar du på föraren filen installera nya drivrutiner till din maskin. Starta om HP laptop för att dessa förare att kunna fungera. Dessa förare kan lindra eventuella problem HP laptop tangentbord du har.

  tangentbordskabeln och borttagning

  intensivare reparationer för din HP bärbara datorns tangentbord kan krävas. Lyckligtvis är det inte svårt att plocka fram tangentbordet och kontrollera tangentbordskabeln. Stäng av den bärbara datorn och koppla bort den från alla strömkällor. Du måste leta reda på tangentbordet sköld, som är den bit plast eller aluminium (beroende på modell) som sträcker sig tvärs över den bärbara datorn precis ovanför tangentbordet och höger nedanför skärmen. Du kan använda kanten av en platt skruvmejsel eller liknande verktyg för att bända under kanten på tangentbordet skölden så att den hoppar upp och ut. Då kommer du att kunna delvis dra ut själva tangentbordet för att avslöja tangentbordskabeln som går från botten av den bärbara datorn till botten av tangentbordet. Om denna kabel har blivit frånkopplad, återkoppla den för att återställa ditt tangentbord till ett fungerande skick. Om du vill ta bort din bärbara HP tangentbord kan du dra ur kontakten tangentbordskabeln på den bärbara datorns bas till en upprätt, vertikalt läge för att låsa upp den och sedan dra ut kabeln och ta bort tangentbordet helt och hållet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Felsökning kuvertutskrift på en Canon LBP 5975

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar minnet på en Sun 4100
 • hur man kan återställa disketter på en Panasonic CF-27 laptop
 • jämförelse av hastigheten på AMD & Intel
 • hur man ansluter en server till en huvuddator
 • hur man väljer en bra dator projektor
 • hur du hittar den usb versionen på min dator?
 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • hur man kan återställa data på cd-skivor
 • hur man byter hårddiskar i en MacBook Pro
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?