Dator > att lägga till en äldre hårddisk till en HP Pavilion 7975

 • att lägga till en äldre hårddisk till en HP Pavilion 7975


 • En hårddisk är en liten låda som sitter inuti datorn och är där all data lagras. HP är en förkortning för företagets fullständiga namn på Hewlett Packard. Bolaget tillverkar datorer som är specialiserade på låga, konkurrenskraftiga priser. HP Pavilion är en av deras mest populära modell serien. Även lägga till en andra hårddisk kräver lite dator skicklighet, är uppgiften långt ifrån att kräva att du har en examen i datavetenskap

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Andra hårddisk.


  1.
  Stäng av och koppla allt från datorn. Ställ in datorn i en statisk miljö. Öppna upp din HP Pavilion 7975 genom att lokalisera alla skruvar på baksidan av tornet och använder din skruvmejsel för att vrida dem moturs. När alla skruvar är borta, skjut datorn fall av och du får tillgång till insidan av datorn.
  2.
  Leta huvudsakliga hårddisk som sitter i mitten av dator. Det kommer att ha två kablar ut på baksidan av det. Först, lokalisera de två skruvarna på den sida av hårddisken som används för att säkra den på plats och skruva loss dem. Då skjuter den ursprungliga hårddisken uppåt tills det finns tillräckligt utrymme under den för dig att placera dina andra hårddisk. När du har tillräckligt med utrymme för din gamla hårddisk för att sitta under den, lokalisera de två närmaste hål i sidan på ramen och sätt tillbaka de två skruvarna i sidan av hårddisken att säkra det på plats.
  3.
  Ställ jumper inställningarna till "Slave" på din gamla hårddisk innan du skjuta in den under din huvudsakliga hårddisk. För att göra detta, titta på baksidan av din hårddisk för sex metallstift som sticker ut. De kommer att ha två brytare på dem som kallas hoppare. Det kommer att vara en liten figur på baksidan av din gamla enheten talar om i vilket läge dessa växlar behöver vara i för att det ska vara en "Slave"-enheten. När du har hopparna uppsättning som diagrammet säger, skjut din andra hårddisk i enlighet med den ursprungliga hårddisken.
  4.
  Placera två skruvar som är i samma storlek som de som håller din första hårddisken på plats i de två hålen som din ursprungliga hårddisken används för dess skruvar och dra åt skruvarna för att hålla din andra hårddisk på plats.
  5.
  Leta den större av de två kablarna som sticker ut på baksidan av din ursprungliga hårddisken. Kallelse den svarta kontakten ansluts till baksidan av hårddisken och följ kabeln ner tills du ser en annan svarta kontakten. Det kommer att vara nere några inches och märkt "Slave". Anslut kontakten till samma ställe på din andra hårddisk att kontakten är ansluten till på din första hårddisk. Det finns bara två ställen på baksidan av din hårddisk för att ansluta en sladd till och du ansluter den andra kontakten till längre hål. Kontrollera att den är säker genom att trycka ordentligt på det tills det inte kommer att gå i någon längre.
  6.
  Leta upp andra, mindre kabel ansluten till din ursprungliga hårddisken. Hitta en annan kabel som den i din dator. Det kommer inte att kopplas till samma kabel som den första kontakten, men det kommer att byggas nära kabeln med de två svarta kontakterna. Detta mindre kabel är faktiskt strömsladden. Anslut den till den andra hårddisken och se till att den sitter fast.
  7.
  Ställ datorn tillbaka locket på och ersätta alla skruvar. Byt ut alla sladdar som du unplugged tidigare. Du har nu lagt till en gammal hårddisk till din HP Pavilion 7975.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du hittar den WEP-nyckel på BT bredband

Relaterade artiklar


 • hur man sätter på nätet filer till ett Memory Stick
 • hur man sätter en knapptryckning på datorn
 • hur man startar upp en HP återställningspartition på en ny dator
 • hur man driver ett grafikkort & en onboard video samtidigt
 • hur man kan öka en UPS backup batteri
 • typer av lödning
 • Hur konvertera följetong till Ethernet
 • hur du formaterar en hårddisk utan en diskett i Windows XP?
 • hur man använder plug-in datorhögtalare som en mikrofon
 • Hur man använder en Toshiba estudio550 för dokumentskanning