Dator > användning av datorer i kommunal förvaltning

  • användning av datorer i kommunal förvaltning


  • I modern tid kan få företag fungera effektivt utan datorteknik. . Samma sak gäller för statliga myndigheter, och enheter från den federala regeringen ner till den lokala nivån är beroende av datorer för att hjälpa sina anställda göra sitt jobb mer effektivt. På kommunal nivå är datorer används till allt från att behålla skatten databaser för att hålla förteckningar av sökande.

    Skattebyrå Database

    Att samla in och distrubting skatteintäkter är en stor del av jobbet av någon lokal statlig myndighet, och datorer används rutinmässigt för att göra detta krävande arbete enklare och lättare att hantera. Lokala myndigheter kan använda datorprogram för att samla listor över alla som bor i sina samhällen, tillsammans med relevanta detaljer som var de individer arbetar och hur mycket pengar de tjänar varje år. Det demografisk information används sedan för att skapa fakturor för yrkesmässig skatter och andra lokala bedömningar. Datorteknik kan också användas för att kontrollera hur stor inkomst individer rapporterat sina skattedeklarationer mot officiella uppgifter som former arbetsgivare W2 och 1099 former.

    Sysselsättning Information

    Datorer kan användas för att spåra uppgifter om anställning av dem som arbetar inom lokala myndigheter. De funktioner som kan datoriserade och automatiserade omfattar allt från lön historia och hittills i år vinstmedel till utbildningsnivå och anställd bedömning information. Lokala myndigheter kan också använda deras datorsystem att bygga upp en databas med arbetssökande och meritförteckningar, vilket gör det lättare och snabbare att fylla ut eventuella vacanices som uppstår på grund av avgångar, pensionsavgångar och uppsägningar.

    Spårning bygglovsstatistiken

    Det är arbetet med att lokala myndigheter att verkställa zonindelning förordningar, undantag beviljas när det är motiverat och ge bygglov till villaägare och entreprenörer. Lokala myndigheter kan göra processen för att bevilja och spåra de bygglov lättare med en sökbar databas. Bygga en databas som kan sökas på tillståndsnummer, gatuadress och fastighetsägare gör det mycket lättare för kommunala arbetstagare att hitta den information de behöver för att betjäna kunder att stanna till vid kontoret med frågor, klagomål eller problem.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du formaterar en digitial foto nyckelring





Relaterade artiklar


  • användning av mylar
  • hur man tråd en strömförsörjning
  • hur man rengör leder på ett batteri till en Dell Axim X51v
  • orsakerna till den långsamma uppringda internet
  • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
  • Hur konvertera diabilder eller negativ och bilder till digitala bilder
  • historia tidiga datorer
  • Hur man använder en Toshiba estudio550 för dokumentskanning
  • hur man slav en hårddisk till en dator
  • hur man loggar in på Konica Minolta bizhub