Dator > Vad behöver jag ett trådlöst nätverkskort för?

 • Vad behöver jag ett trådlöst nätverkskort för?


 • Trådlösa nätverk har blivit så vanliga i dessa dagar hemma hos konsumenterna att det faktiskt är mer ovanligt för en internet-utrustade hem som ska inrättas genom en trådlös router. Trådlösa nätverk ger bekvämlighet och enkel installation i tillägg till en enklare och renare atmosfär som omger alla elektroniska apparater inblandade

  Du behöver:. .
  CD-drivrutin installation

  trådlöst nätverkskort

  Ett trådlöst nätverkskort är ett kort som är byggd antingen till en enhet eller kan infogas i en enhet via ingång typer såsom en PCMI eller USB. Det gör att enheten kan kommunicera med trådlös router. Denna router skulle vara ansluten till Internet och /eller andra datorer, vilket gör att enheten med kortet för att extrahera data från dessa andra datorer eller tillgång till internet uppkoppling genom routern, inga sladdar eller kablar behövs.

  Enheter

  Trådlösa nätverkskort kan användas i ett antal enheter, men den vanligaste är datorer. Persondatorer dessa dagar kommer i tre primära former: stationära och bärbara datorer och netbooks. Andra enheter kan ha med eller finns kort nätverk. Många Playstation 3 modeller, till exempel, har sina inbyggd Microsoft X-Box 360, å andra sidan har en köpbara för trådlösa nätverk som kan fästas via en USB-port på baksidan av konsolen. Många telefoner och e-läsare har också deras inbyggd

  Netbooks

  Netbooks är mindre, och ofta mindre kraftfull, versioner av bärbara datorer som avstår processorkraft och hårddiskutrymme för att göra de flesta av sina datorer genom nätet tillämpningar. Som sådana är netbooks egentligen inte säljs utan trådlösa kort, men om du bygger ett från början kommer det att bli en nödvändighet innehålla en sådan. Dessa speciella datorer är konstruerade för resor, så har ett trådlöst nätverk kort kan du ansluta till trådlösa nätverk på företag, hotell, shopes kaffe, flygplatser och andra platser.

  Bärbara datorer

  Till skillnad från netbooks, bärbara datorer är tillräckligt kraftfulla att vara användbar utan ett trådlöst nätverkskort. Ändå gör flyttbar typ av bärbara datorer det mycket bättre med en. Med detta kort kan du flytta den bärbara datorn från plats till plats inom ett hushåll och ändå upprätthålla en anslutning till Internet utan att behöva stanna och återkoppla. Det hindrar även att oroa dig för att dra långa sladdar på golvet eller att hitta en plats i hushållet med en korrekt anslutning. Återigen är det bra för resor, många affärsmän hitta detta kort en nödvändighet. Lyckligtvis alla moderna bärbara datorer levereras med detta kort inbyggda i. Om du har en äldre bärbar dator, kan externa kort att köpa.

  Stationära datorer

  Den mest tvivelaktiga användningen av trådlösa nätverkskort är oftast när det gäller stationära datorer. Många hem har sina skrivbord datorer som inrättats i anslutning till eller i närheten deras router, och därför besträngning ledningar till den här datorn är inte särskilt svårt. Eftersom dessa datorer inte är ofta flyttas, trådarna är inte så mycket av ett problem. Bo trådbundna i detta fall kan vara mer tillförlitlig, men det finns fortfarande skäl att använda ett trådlöst kort. Framförallt är det mycket renare utseende. Du behöver inte oroa sig gömma sladdar, eller når bakom möbler att göra ändringar. Om du råkar ha mer än en dator i hushållet, kommer de sannolikt inte alla vara direkt intill routern. Snarare än stringing kablar genom väggar eller runt korridorer, trådlösa nätverkskort är mycket lättare alternativet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:information om processorhastigheter

Relaterade artiklar


 • hur man återställa raderade filer från hårddisken USB-minnen
 • hur till återvinna tryckt filer
 • hur man använder en AirCard på en stationär dator
 • hur man håller en Epson R320 utskrifter med låg bläck påminnelse
 • hur du tar bort anpassad logotyp SharePoint 2,0 mallar
 • hur man använder Smartboard för ett möte
 • hur man fixar Windows XP bot efter att ha bytt moderkort
 • Lägga till en ny moderkortet
 • hur man framgångsrikt kan påskynda en processor
 • hur man knä en processor