Dator > Schlage länk specifikationer

 • Schlage länk specifikationer


 • Den Schlage länken använder ett trådlöst numeriskt tangentbord för att erbjuda fjärråtkomst till ditt hem trygghetssystemet. Detta gör att du kan låsa upp dörrar och skicka kommandon från en mobiltelefon eller dator ansluten till Internet. Länken möjliggör användning av programvara, nya komponenter hårdvara och din befintliga mobiltelefon eller handhållen apparat att förmedla varningar och kommandon mellan dig och din dörrlås. Inte bara en knappsats, länken startkit paket inkluderar optioner som belysning moduler, trådlösa kameror och en Trane avlägsen energihushållning termostat.

  Systemkrav

  Du behöver en hemdator och en bredbandsanslutning för att göra din Schlage Link systemet åtkomligt utanför hemmet. En fjärranslutning inte ger bandbredd behövs för att driva länken, så det krävs en höghastighetslinje hem Internet. Du behöver också en giltig e-postadress och en webbläsare för att aktivera och styra systemet. Rekommenderade webbläsare som Safari, Microsoft Internet Explorer 7. 0 eller senare, eller Mozilla Firefox 3. 0 eller högre. Den Schlage trådlös brygga kräver ett nätverk router med en ledig port. Om du integrera en Schlage trådbundet nätverk kamera, behöver du en andra ledig port. Om du har en trådlös kamera, måste du använda ett trådlöst nätverk router. Om du planerar att få tillgång till systemet på distans från telefonen, använda en webb-mobiltelefon med en hög fungerande webbläsare.

  Schlage Wireless Bridge

  Schlage trådlös brygga ansluter till Internet via din router och tar emot fjärrkontrollen kommandon. Bron sänder dina kommandon via Z-Wave-teknik till din dörr låsa så att du kan låsa eller låsa upp dörren. Dessutom kan bron fjärrstyra modulerna Schlage belysning, Schlage trådlös kamera och Trane distans energihushållning termostat. Du kan också lägga till, ta bort eller ändra numeriska koder på distans för att möjliggöra en besökare tillgång till ditt hem. Den trådlösa bryggan informerar dig också via e-post eller SMS när en låst dörr öppnas. Alla förekomster av dörr poster log i 90 dagar.

  Frekvens och Kryptering

  En Schlage länk använder Z-Wave-teknik för att överföra kommandon och signaler med en frekvens på 908. 42 MHz. Z-Wave-tekniken använder ett eget 3DES motor avsedd för sekretess och autentisering, kryptering med liknande den som används i internetbanken. Den Schlage hemsida säger att data delas mellan länken och din fjärranslutna enheten är krypterad med 128-bitar för att garantera säkerhet från hackare eller annan tredje part.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man demonterar en HP tonerkassett

Relaterade artiklar


 • kan bagge vara smittad av datavirus?
 • hur du ställer skanningsupplösningen på en Dell 926 skrivare
 • hur man installerar en hårddisk på en Toshiba Satellite bärbar dator
 • hur man installerar Microsoft Outlook 2003 på Citrix-servrar
 • hur man rengör en vals LaserJet överföring
 • hur man visar mikroskop syn på en PC
 • Felsökning en HP slimline ledde
 • hur radera hårddisken magneter
 • hur du uppdaterar BIOS på ett M2N-MX
 • hur man skapar en spellista på en IPAD